Kumaha mupus alat anu nyambung dina Windows 10

Windows 10

Sanaos modél laptop pangénggalna kalebet kalebet sagala rupa koneksi supados henteu ngajantenkeun urang mésér aksésoris, kamungkinan yén upami PC urang henteu luhur-luhur atanapi urang parantos gaduhna bari, éta parantos nyambung. sababaraha anu aksésoris séjén pikeun komputer urang, sapertos panarima pikeun beurit, drive optik, printer, usb Bluetooth ... Sadaya elemen ieu aranjeunna parantos ngonpigurasi nalika munggaran urang nyambungkeun kana komputer, sareng sakali ngonpigurasi urang tiasa ngamangpaatkeun éta dugi ka rusak atanapi urang mutuskeun ngarobih pikeun modél anu langkung saé. Dina kasus ieu sareng supados Windows 10 PC urang langkung teratur, anu pangsaéna pikeun urang laksanakeun nyaéta ngaleungitkeun éta sateuacan nempatkeun kana laci.

Hapus alat anu nyambung dina Windows 10

sambung-paranti-windows-10

  • Mimiti urang buka konfigurasi Windows 10, pencét dina Tombol mimiti sareng roda roda gigi.
  • Dina pilihan konfigurasi Windows, kami bakal ngaklik pilihan kadua anu dingaranan alat.
  • Dina ménu ieu, sababaraha jinis alat anu tiasa urang sambungkeun kana PC urang bakal némbongan di beulah katuhu, janten beurit, perusahaan atanapi scanner, keyboard ... Urang bakal pencét Alat anu nyambung.
  • Dina pilihan ieu urang tiasa nyobian nambihan alat anu henteu dideteksi ku PC. Tapi éta ogé ngamungkinkeun kami ngaleungitkeun alat anu kami sambungkeun dina waktos éta. Sakali kami jelas ngeunaan alat anu kami hoyong pupus, kami bakal mencét kana éta sareng kami bakal angkat Cabut alat, perenahna dina kotak anu sami alat pikeun dihapus nalika urang parantos milih.
  • Sakali alatna dipiceun, urang tiasa teraskeun nyambungkeunana tina PC urang. Upami urang hoyong sambungkeun deui, urang kedah sambungkeun deui supados Windows 10 otomatis ngadeteksi na masang deui.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.