Kumaha cageur nomer serial Windows 10

windows-10-aktivasina

Sanaos Microsoft parantos ngumumkeun kamampuan ngaitkeun nomer séri Windows 10 kana rekening pangguna, aya kasus anu urang moal tiasa nganggo pungsionalitas ieu. Boh kusabab urang teu gaduh, atanapi ogé urang hoyong gaduh akun Outlook, atanapi kusabab kami henteu ngagaduhan konéksi kana server lisénsi jaringan, Ngagaduhan konci Windows 10 urang anu disayogikeun sok disarankeun.

Konci ieu naon urang kedah ngenalkeun unggal urang ngalakukeun pamasangan sistem operasi anyar. Upami anjeun nganggo akun Outlook sareng anjeun parantos ngagaduhan kecap konci, léngkah ieu moal perlu. Dina kasus anu sanés, anjeun kedah ngalebetkeun nomer pikeun masihan lisénsi sistem sareng tiasa nganggo sadaya pungsi. Kalayan pituduh ieu urang bakal diajar kumaha cageur nomer serial Windows 10.

Sakedik sakedik Microsoft muka nepi ka pamundut pangguna sareng pamustunganana dimungkinkeun pikeun ngahubungkeun nomer siri sareng akun. Upami ku alesan naon waé urang teu tiasa ngamangpaatkeun kapasitas ieu sareng kami langkung milih nomer aktivasina dijaga tapi kami henteu terang kumaha kéngingkeunana, turutan léngkah-léngkah ieu sacara saksama.

Meunangkeun Nomer Serial Windows 10

  • heula, urang bakal mencét tombol Mimitian Windows 10 sareng urang bakal ngenalkeun kecap regedit pikeun nembongkeun Editor Windows Registry, atanapi kami bakal mencét kombinasi tombol Windows + R teras lebetkeun regedit sakumaha paréntah.
  • Sakali Editor Registri kabuka, urang bakal balayar ka rute: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SoftwareProtectionPlatform dimana urang bakal mendakan, dina konci CadanganProductKeyDefault konci Windows 10 kami dina téks anu jelas.

séri-w10

Ati-ati pisan nalika ngajaga kata sandi ieu, kusabab sakali éta kadaptar ngalawan akun pangguna, éta bakal hésé pisan pikeun anjeun ngaku kapamilikanana deui. Ogé terang yén Microsoft ayeuna henteu ngadukung langkung ti hiji lisénsi sistem operasi Windows 10 per akun pangguna. Kami anggap yén pangwatesan ieu bakal dibuka kapayunna,, dina waktos ayeuna, teu aya berita yén ieu bakal kajantenan.

Ngaitkeun nomer sérial sareng akun Microsoft

Pikeun ngahubungkeun konci sistem operasi Windows 10 kana akun Microsoft urang, éta saderhana nuturkeun léngkah ieu:

  • Urang kedah aksés kana pilihan konfigurasi tina Mimitian Menu, ku mencét tombol Start. Jandéla anyar bakal ditingalikeun dimana urang kedah milih opsi na Pembaruan sareng kaamanan, sapertos urang nunjukkeun ka anjeun gambar ieu di handap ieu.

aktivasina-w10-1

  • Salajengna sareng sakali diklik Update sareng kaamanan, jandela anyar bakal muncul dimana urang kedah buka Ménu aktivasina, pikeun nembongkeun pilihan log sistem operasi. Kami ningali yén alat kami diaktipkeun kalayan hak digital, anu ngarujuk kana kanyataan yén kami parantos ngamutahirkeun sistem nganggo lisénsi asli pakakasna, contona, tina Windows 7 atanapi Windows 8 / 8.1 kana Windows 10. Sakali dina ménu ieu, kami bakal pencét dina téks anu nunjukkeun Asup ku akun Microsoft, anu urang tiasa tingali dina sisi katuhu layar.

aktivasina-w10-2

  • Teras, pikeun masihan lisénsi Windows 10 kana akun kami, kami bakal milih opsi na Asup nganggo akun Microsoft. Sabalikna urang bakal ngalebetkeun data anu diperyogikeun.

aktivasina-w10-3

Sakali léngkah-léngkah ieu dituturkeun, lisénsi sistem Windows 10 kami bakal dikaitkeun sareng akun pribadi kami. Ieu kapaké pisan saprak ayeuna generasi konci Microsoft pikeun lisénsi sistem numbu ka motherboard komputer. Tapi upami urang ngarobih komputer atanapi nyarios komponénna rusak, koncina sapertos kitu moal valid ku cara nuliskeunana dina pamasangan sistem.

Najan kitu, Upami lisénsi parantos dikaitkeun kana akun kami, éta bakal cekap pikeun urang log in kana komputer sahingga otomatis dilisensikeun ka kami. Henteu diragukeun, léngkah anu saderhana pisan anu nyingkahan mékanisme anu rumit di jaman baheula pikeun ngadaptar sareng mastikeun kaaslian sistem operasi urang.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pepe cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan masalah yén konci "BackupProductKeyDefault" henteu némbongan upami "partialProductKey ... Aya pilihan sanés pikeun kéngingkeun siri kuring?