Kumaha carana muka file .srt tanpa masang aplikasi

file srt muka

Nalika ngeunaan diajar basa anyar atanapi ningkatkeun tingkatna, seueur jalma anu ngiringan tarjamahan pilem atanapi séri karesepna, salian ti janten idéal pikeun jalma anu henteu tiasa ngupingkeun. File .srt mangrupikeun file anu ngiringan pidéo tempat dialogna ayana sareng éta aranjeunna disingkronkeun sareng putereun pidéo.

Ku cara kieu, urang tiasa ningali pilem dina basa Inggris kalayan terjemahan Spanyol, pilem dina basa Inggris sareng terjemahan Inggris ... Pasti dina sababaraha kasempetan anjeun parantos panasaran tiasa buka file .srt pikeun anteng maca dialog sareng, upami diperyogikeun, modifikasi, milari hartos kecap ...

Nami file dina format .srt sami sareng video anu pakait, ngan ukur ekstensi anu robih. Ku cara kieu, aplikasi naon waé anu urang anggo pikeun maénkeun pidéo terang yén file ieu saluyu sareng pilem na tanpa urang kedah ngalakukeun nanaon pisan ti pihak kami.

Masalahna nyaéta upami urang ngeklik file .srt, sanaos file téks biasa (tanpa format), pamuter bakal otomatis muka. Supados buka file dina format .srt, mandiri sareng upami pamuter video na jalan, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap:

file srt muka

  • Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta pencét dina Tombol mouse katuhu di luhur file urang hoyong buka.
  • Salajengna, urang buka pilihan na Dibuka ku, pencét Langkung aplikasi dina menu turun-handap teras pilih Notepad.

Éta parantos. Sakumaha saderhana éta. Anjeun kedah émut yén upami anjeun ngarobih téks anu ditingalikeun dina file, ieu bakal kajadian dina pidéo, Kaayaan anu tiasa janten lucu tanpa terang kumaha carana ngalaksanakeunana kalayan saé.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.