Kumaha cara nganggo fitur snaps di Windows 10

snaps

Windows 10 Éta parantos nyobian ti mimiti jaga rinci alit anu pangguna na tungtungna resep. Salah sahijina nyaéta klasik fungsi ubin jandéla, atanapi sabab ayeuna disebat dina sistem, éta snaps desktop. Fitur ieu sanés énggal, sapertos mimitina diwanohkeun dina Windows 7 sareng Aero Snap, tapi éta parantos dipoles sapanjang versi sistem operasi anu teras-terasan dugi ka ngahontal épolusi anu maju pisan ayeuna di Windows 10.

Fungsi tina snaps mangrupikeun pangalaman multitasking ngalangkungan windows ganda sareng éta mangrupikeun fitur anu aya dina versi tablet atanapi desktop. Nyaho sacara tuntas mangrupikeun léngkah anu penting upami urang hoyong ngaoptimalkeun padamelan di méja.

nu snaps Jandéla ngamungkinkeun kami pikeun ngaluyukeun jandéla dina layar urang pikeun tiasa ngabagi distribusina diantara sababaraha sekilas. Ngaklik salah sahijina sareng mindahkeun kana margin ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun pungsi ieu, ogé ka dua sisi layar. Komo urang tiasa nganggo ujung luhur atanapi juru pikeun ngaktipkeun kombinasi anu sanés dina tata ruang layar saparapat.

cepil ngabantosan

Fungsi snap keyboard

Urang tiasa nganggo kibor peralatan urang pikeun nyaluyukeun jandéla dina sistem urang. Ngagunakeun kombinasi konci Windows + kursor kénca atanapi Windows + kursor katuhu, urang tiasa némbak jandéla ka hiji atanapi sisi sanés layar. Kami ogé tiasa nganggo kursor anu sanés sareng ngalakukeun snap ngaliwatan Windows + kursor up pikeun malikkeun atanapi ngamaksimalkeun jandela atanapi Kursor Windows + handap ngabalukarkeun ngan pangaruh sabalikna. Sakali disaluyukeun, urang tiasa nganggo tombol anu sami pikeun mindahkeun éta masing-masing hotspot tina layar.

snap-outline

Fungsi snap nganggo tukang sihir

Naha urang nganggo beurit atanapi keyboard pikeun pangaruh tumpukan windows kalayan snaps tukang sihir bakal nyobian nunjukkeun urang hasil akhir ku garis dina layar anu bakal nunjukkeun settingna. Salaku conto, upami urang mindahkeun jandéla ka kénca urang bakal ningali yén garis nembongan di tengah layar sareng éta bakal nyorot area dimana jandéla bakal dok. Upami aya jandéla sanésna muka, tukang sihir bakal muka runtuyan gambar leutik pikeun posisi anu urang pilih di zona bébas. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan ukur kedah mencét gambar leutik anu kami hoyongkeun sareng éta bakal diluyukeun di daérah anjeun.

jepret-bantosan-1

Akhirna, sakali kami parantos ngalakukeun snap tina jandéla di tengah layar, urang tiasa ngarobih ukuranana upami urang pencét sareng beurit teras sered garis pamisah na. Ku cara kieu urang bakal tiasa ngadamel panyaluyuan pikeun windows sacara pribadi khusus gumantung kana daérah damel urang. Sésa layar bakal tetep kosong, janten dimungkinkeun pikeun ngantepkeunana upami urang dipikahoyong.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.