Gambar Windows 7 ISO

Tautan pikeun ngaunduh gambar ISO Windows 7 dina Home Premium, vérsi Profesional sareng Ultimate pikeun dianggo sacara bébas.

Microsoft kéngingkeun LinkedIn

Pikeun inohong anu henteu tiasa dipertimbangkeun 26.200 juta euro, perusahaan Redmond, Microsoft, nembé kéngingkeun portal LinkedIn, khusus ...

Kumaha milari Regedit dina Windows

Regedit mangrupikeun pendaptaran Windows dimana sadaya konfigurasi vérsi Windows kami disimpen, sapertos ngamimitian, konfigurasi pangguna ...

Symantec

Norton henteu akur sareng Windows 10

Sigana mah Norton henteu akur sareng Microsoft Edge, ieu diantara hal-hal sanésna kusabab kurangna ekstensi, hiji hal anu ngagaduhan program antipirus sanés.

Antarbeungeut anyar dina Wordpad

Éditor téks Windows saderhana sareng minimalis ieu parantos dirobih deui ku panganteur anu langkung lengkep sareng langkung intuitif ...