App Ngawangun

BUILD 2016 aplikasi resmi ayeuna sayogi

BUILD 2016 mangrupikeun acara Perangkat Lunak panggedéna Microsoft. Dina acara ieu kami bakal ningali beja pangageungna ti Microsoft sareng kami bakal tiasa nganggo aplikasi resmi ...

Kantor WPS

Kantor WPS, Kantor diklon ti Kingsoft

WPS Office mangrupikeun Office suite ti Kingsoft, perusahaan anu parantos ngetronkeun panganteur Red Ribbon ogé ngajantenkeun makro Office tiasa dianggo.

Antarbeungeut anyar dina Wordpad

Éditor téks Windows saderhana sareng minimalis ieu parantos dirobih deui ku panganteur anu langkung lengkep sareng langkung intuitif ...