BlueStacks - Émulator Game Android Sampurna pikeun Windows

BlueStacks

Upami anjeun resep maén dina komputer, anjeun panginten aya anu sadar yén aya kasempetan anu khusus Versi anu aya tina kaulinan anu éksklusif pikeun sistem operasi Android, atanapi anu sanésna ieu, anu berorientasi kana telepon sélulér sareng tablet, éta sayogi gratis bari pikeun tim anjeun henteu.

Ieu masalah ageung kadang-kadang, tapi upami ieu kajantenan ku anjeun di buruan anjeun henteu kedah hariwang deui. Sareng éta, BlueStacks mangrupikeun program gratis pikeun Windows anu tujuanna pikeun ngeureunkeun jinis masalah akar ieu, ngamungkinkeun anjeun masang gim Android atanapi aplikasi naon dina komputer Windows tanpa masalah.

Ieu kumaha jalanna BlueStacks, émulator Android gratis pikeun Windows anu museur kana kaulinan

Dina hal ieu, pikeun ngagunakeun BlueStacks dina Windows, anjeun mimitina kedah ngaunduh sareng masangkeunana. Mangga meunang sacara gratis versi resmi panganyarna tina program langsung ti halaman wéb resmi na, teras perkawis pamasanganana nyarios yén éta beda-beda gumantung kana konéksi Internét komputer, tapi umumna henteu lami teuing sareng saderhana pisan.

Pasang BlueStacks dina Windows

Ngalamun Siliwangi
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaunduh Brawl Stars dina Windows 10

Sakali dipasang, muka éta sakedik atanapi henteu aya hubunganana sareng Android, sahenteuna mimitina. Ieu kusabab ti BlueStacks aranjeunna parantos ngalebetkeun kustomisasi anu cukup agrésif dina sistem operasi, anu dasarna ngajantenkeun ngaksés layar kalayan kaulinan sareng aplikasi anu paling populer di kalangan pangguna émulator.

Dina titik ieu, program tiasa nyungkeun anjeun lebet nganggo akun Google. Ieu disarankeun pisan kumargi, nalika ngalakukeun éta, Anjeun bakal dipasihan aksés ka Play Store, janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang aplikasi Android atanapi gim mana waé langsung ti toko Google resmi, saolah-olah éta mangrupikeun tablet anu ngagaduhan sistem operasi ieu langsung di jero.

Google Play dina BlueStacks pikeun Windows

Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngaunduh naon anu anjeun pikahoyong langsung ti toko Google, sanaos sacara langsung seueur kaulinan ti toko BlueStacks parantos dipajang dina layar utama, anu nawiskeun kasaluyuan sareng kinerja maksimum sareng émulator, janten masih disarankeun pikeun masang aplikasi ti ditu dugi ka mungkin.

Unduh Epic Games Store
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngahapus kaulinan tina Epic Games Store

Kalayan ieu, tina jandéla anu sami anjeun ogé tiasa ngakses laci aplikasi Android, sanaos dina hal ieu anjeun boro-boro mendakan nanaon kecuali anjeun masang aplikasi sareng gim anu anjeun pikahoyong nyalira: BlueStacks ngan ukur ngagabungkeun kaméra Google Set sareng kaméra Android, setélan sareng alat panyungsi, ogé panjelajah file alit gaduh tanda tangan anu salian ti fungsi anu biasa ngamungkinkeun mindahkeun file antara komputer sareng mesin virtual dina dua arah.

BlueStacks: laci aplikasi

Ieu sigana dilakukeun ku cara kieu supados henteu nyéépkeun teuing gudang, ngemutan éta Tujuan utama BlueStacks nyaéta mikaresep kaulinan Android ti Windows, sareng ku cara ieu anjeun tiasa langkung gampang ngaoptimalkeun sistem operasi anu langkung seueur.

Kana Ngalanggar gratis
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaunduh permainan strategi Kana Ngalanggar sacara gratis sareng salamina

Nalika maén, anjeun tiasa sampurna mikaresep kaulinan anu béda dina layar pinuh atanapi dina jandéla émulator éta nyalira upami anjeun hoyong, dimana anjeun ogé bakal mendakan, ngaliwatan sidebar katuhu, pilihan anu béda pikeun nguntungkeun. Anjeun tiasa meungpeuk beurit tina kénca layar, mensimulasikeun gerakan dina alat (sami sareng oyag dina Android), ngonpigurasikeun lokasi virtual sareng masang aplikasi anjeun nyalira dina format APK langsung tina komputer anjeun.

Ku kituna, BlueStacks dinobatkeun salaku salah sahiji émulator Android anu pangsaéna pikeun PC, ngamungkinkeun anjeun masang sagala jinis aplikasi ti toko anjeun, tina Google Play atanapi tina file APK anjeun nyalira. Hususna museur ka buruan sareng, sanaon antar muka na henteu paling mirip sareng Android, éta masih langkung raoseun nalika kaayaan komputer.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.