Cara ngagunakeun Word gratis: sadaya kaunggulan tina vérsi online of Office

Microsoft Word

Dugi ka ayeuna, suite tina Microsoft Office tétéla anu paling dianggo ku paling pangguna. Mimitina éta ngan ukur aya pikeun komputer anu nganggo Windows sareng macOS, sareng sababaraha waktos engké popularitas hébat na parantos ngaluncurkeun versi anu diadaptasi pikeun sistem operasi anu sanés, kalebet Android, iOS sareng versi wéb kanggo sésana.

Spésifik, Versi wéb anu pang anyarna ieu gunana pisan pikeun jalma-jalma anu teu ngagaduhan Microsoft Office dipasang dina komputerna sareng yén aranjeunna kedah nyiptakeun file Word, Excel atanapi PowerPoint, sabab ku cara ieu gampang pisan pikeun ngahontal langsung ti peramban éta nyalira, tanpa kedah masang nanaon sareng, naon anu tiasa langkung pikaresepeun, tanpa mayar. Kusabab ieu, kami bakal nunjukkeun sadaya kaunggulan anu tiasa dianggo dina versi Word online dina komputer anjeun.

Word Online: ieu kumaha vérsi gratis Firman resmi Microsoft jalan

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, kecuali dina kasus sapertos anu mahasiswa atanapi sababaraha lembaga, pikeun tiasa nganggo Word sareng sésana produk Microsoft Office anjeun kedah ngalangkungan kotak, henteu pikaresepeun teuing pikeun seueur pangguna sanaos sadayana pilihan anu disayogikeun (bulanan, taunan atanapi pembayaran tunggal).

Tulisan anu aya hubunganana:
Alternatif gratis anu pangsaéna pikeun Microsoft Office

Nanging, upami anjeun kedah ngédit dokumén Microsoft Word sacara sporadis, atanapi hoyong ngarobih dasar kana file sareng alternatif sapertos OpenOffice aranjeunna henteu rada ngayakinkeun anjeun, meureun Office Online mangrupikeun pilihan pikeun diperhatoskeun.

Janten anjeun tiasa nganggo Word Online pikeun ngédit dokumén

Dina hal ieu, anjeun moal kedah ngaunduh file naon waé pikeun nganggo vérsi Microsoft Word online. Hijina sarat pikeun ngagunakeunana nyaéta gaduh konéksi Internét anu aktip sareng akun Microsoft (valid Outlook, Hotmail, Live ...). Minuhan ieu, pikeun ngamimitian ngédit dokumén anu anjeun kedah aksés ka halaman bumi Word Online ngaliwatan panyungsi anjeun.

Word Online: lebet sareng akun Microsoft

Dina hal ieu, anjeun kedah tuliskeun kredensial pikeun akun Microsoft pikeun ngamimitian, teras anjeun bakal aksés ka éditor online Word, anu sanaos rada langkung alit tibatan versi desktop, ngagaduhan sadaya fungsi dasar.

Microsoft Word
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon sareng kumaha cara ngagunakeun Word Online

Gawe dina awan ogé ngagaduhan kaunggulanana

Ku kanyataan yén gaduh akun Microsoft, anjeun parantos gaduh 5GB panyimpenan gratis dina awan OneDrive. Spasi ieu, salian ti tiasa dianggo pikeun nyimpen jinis file anu sanés upami anjeun hoyong, ogé bakal dianggo ku Word Online. Ku cara kieu, parobihan anu dilakukeun dina dokumén disimpen dina sérver Internét dina waktos éta, sahingga bisi aya musibah dina komputer anu anjeun damel moal aya masalah dina nyéépkeun parobihan anu pangénggalna.

Ogé, ieu henteu lirén di dieu. Hatur nuhun kana pakakas kolaborasi Microsoft Office, anjeun tiasa ngabagi dokumén sareng saha waé anu anjeun pikahoyong, ambéh maranéhanana ngagaduhan ijin pikeun ningali parobihan anu anjeun damel bahkan kolaborasi sareng anjeun dina ngédit dokumén, sahingga file na tiasa diédit ku kadua pamilon dina waktos anu sami.

OneDrive

Microsoft Office 365 Installer
Tulisan anu aya hubunganana:
Dupi abdi tiasa masang LibreOffice sareng Microsoft Office dina komputer anu sami?

Fitur anu dikirangan tapi cekap dina sababaraha kasus

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, vérsi Online henteu tiasa dibandingkeun sareng versi desktop tina suite ieu, kusabab fungsina rada langka sareng teu nganggo konéksi Internét henteu kénging. Sanaos kitu, mungkin langkung ti cukup pikeun sababaraha pangguna pikeun ngédit dokumén Word na bisi anjeun butuhkeun.

Upami gagal, di hiji sisi aya pamutahiran dibayar dina Kantor, sapertos langganan Microsoft 365, salian ti Aya ogé Google Workspace, terintegrasi sareng Google Drive, iWork diintegrasikeun sareng Apple's iCloud atanapi Zoho, solusi anu museur kana perusahaan anu ningkatkeun privasi. Sadayana dasarna ngamungkinkeun anjeun lakonan hal anu sami tapi kalayan fungsionalitas anu béda-béda, sareng dina kasus peryogi solusi offline sok aya alternatif sapertos OpenOffice atanapi LibreOffice, sayogi kanggo diunduh gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.