Kontrol pembaruan Windows 10 nganggo Windows Hotfix Downloader

microsoft_patch_tuesday

Salah sahiji ciri utama anu ngahartikeun masing-masing vérsi sistem operasi nyaéta kasadiaan fungsi anu ditawarkeunana. Windows 10 henteu jauh tina garis ieu sareng sababaraha bulan sateuacan peluncuran resmi na kami terang naon fungsionalitas anu bakal dipiboga ku unggal édisi na, anu profesional sareng bisnis janten anu paling lengkep.

Salah sahiji fitur anu teu aya édisi na imah es kamampuan pikeun ngadalikeun unduhan pembaruan, anu diaktipkeun sacara standar sareng teu tiasa dirobih. Upami pangguna hoyong kendali anu langkung saé pikeun fitur ieu, anjeunna kedah milih pikeun ngapdétkeun vérsi sistem operasi na atanapi angkat ka program ti pihak katilu sapertos anu bakal kami nunjukkeun di handap ieu sareng anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngatur perkenalan modifikasi dina sistem anjeun ku Microsoft.

Program anu kami tawarkeun ka anjeun nyaéta Windows Hotfix Downloader, aplikasi anu gratis pikeun anjeun ngalereskeun masalah pembaruan otomatis dina Windows 10. Sadaya padamelan tiasa dilakukeun tina panganteur na sorangan sareng mutuskeun pembaruan mana anu bakal diunduh kana komputer anjeun. Pamakéanana henteu diwatesan sacara éksklusif pikeun Windows 10, kusabab tina pakakas éta ogé dimungkinkeun pikeun milarian pembaruan boh pikeun sistem operasi (Windows 7 SP1 atanapi saluhureuna) sareng pikeun Windows Office (Office 2010 SP2 atanapi langkung luhur).

1

Antarmuka program gampang pisan dipikaharti. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta milih sistem operasi (Windows 10, 8.1 atanapi Windows 7 SP1) teras milari apdet anu aya pikeun éta. Teras anjeun tiasa pilih pembaruan mana anu anjeun badé unduh dina komputer anjeun henteu kedah utusan tugas ieu dina pangatur Windows éta nyalira. 2

Titik sanés anu urang tiasa nyorot ngeunaan aplikasi ieu nyaéta pilihan pikeun ngareureuhkeun sareng ngeureunkeun pembaruan, ku cara ieu anjeun tiasa nyandak kauntungan tina konéksi Internét pikeun ngalakukeun kagiatan séjén. Pikeun anu henteu ngagaduhan sambungan Internet anu saé, aranjeunna bakal tiasa unduh pembaruan kana alat CD, DVD, atanapi USB pikeun nerapkeunana langsung kana sistem operasi anjeun.

Windows Hotfix Downloader mangrupikeun pilihan anu saé pikeun sadaya pangguna anu hoyong gaduh kadali pinuh ku pembaruan anu dilarapkeun ka sistem operasi anjeun sareng khususna, pikeun sadayana anu gaduh versi Home Windows 10.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nurdiana (@nurdiana) cenahna

    Héi Sisilia, milarian wéb sareng uji coba windows-hotfix-downloader, kuring ngan mendakan vérsi 7.9, anu ngan ukur tiasa ningali nepi ka pembaruan W 8.1, anjeun tiasa nyarios ka kuring dimana ngaunduh vérsi énggal pikeun tiasa ningali pembaruan W10, hatur nuhun pisan sareng rangkulan.