Kumaha cageur data pribadi anjeun dina Windows 10

Windows 10

Dina hiji waktos Windows 10 henteu tiasa boot. Ieu mangrupikeun hal anu paling sieun ku pangguna, utamina kusabab naon ieu hartosna pikeun data pribadi na. Kabeneran, urang gaduh kamungkinan pikeun ngahanca data ieu sanajan sistem operasi henteu ngamimitian deui. Ieu anu bakal kami ngajelaskeun ka anjeun salajengna.

Kukituna, anjeun bakal tiasa ngala deui data pribadi sareng / atanapi file anu anjeun gaduh dina hard drive dina Windows 10. Janten sanaos upami sistem operasi parantos lirén damel sareng henteu ngamimitian, anjeun tiasa ngagaduhan aksés kana data ieu teras mindahkeun ka tempat anu aman.

Siga logika, langkung saé ngadamel cadangan sacara rutin. Tapi, upami kajadian anu paling parah, anjeun tiasa waé ngagunakeun cara ieu pikeun ngakses data atanapi file ieu. Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta nyambungkeun unit panyimpenan éksternal, saatos sababaraha usaha konéksi (anu bakal gagal) lingkungan pamulihan Windows 10 bakal muncul dina layar.

Troubleshoot

Dina layar ieu urang mendakan pilihan «Perbaikan otomatis» sareng urang klik tombol pilihan canggih. Salajengna urang kedah pencét kana tombol kanggo méréskeun masalah sareng jandela énggal bakal muncul. Di dinya urang pencét deui kana pilihan anu maju.

Kami kéngingkeun layar énggal, dimana urang kedah pencét kana paréntah paréntah, sareng kami bakal ningali jandéla di handap. Dina jandéla ieu urang kedah nyerat "Notepad.exe". Ngalakukeun ieu bakal ngajalankeun notepad. Nalika aplikasi parantos dibuka, urang pencét dina file sareng muka. Ku cara kieu, urang tiasa kana folder khusus atanapi file anu urang hoyong salin kana drive luar éta.

Dina jenis kasus ieu kami moal tiasa nempelkeun sababaraha file, janten langkung saé urang langsung dilakukeun sareng folder lengkep. Kami nempelkeun aranjeunna dina drive éksternal yén kami parantos nyambung kana Windows 10. Nalika kami parantos réngsé, urang tutup mérek sareng urang tiasa neraskeun mareuman komputer. Ku cara kieu, kami parantos tiasa nyalin data ieu kana unit anu nyarios.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.