Kumaha cara ngadamel submenu pikeun ngirim file kana Windows 10

Windows 10

Saha anu nyarios kitu Windows 10 éta moal tiasa janten sistem operasi anu produktif pisan. Ku trik ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa ngadamel submenu kontekstual dina Windows 10 kalayan anu ngamangpaatkeun jalan pintas anu disayogikeun ku mékanisme ieu. Upami ménu na Kirimkeun ka Éta leutik teuing pikeun anjeun, teraskeun maca, sabab garis-garis salajengna anu dipikaresep ku anjeun.

Kodeu anu kami nyayogikeun anjeun gampang kahartos sareng éta bakal muka rupa-rupa kamungkinan adaptasi dina karesep sareng karesep anjeun.

kirim-ka-windows-10

Hai, ayeuna kuring ngagaduhan seueur tujuan (seueur teuing) dina ménu kontéks Windows 10 anu kuring tiasa ngirim file tina menu Kirim Ka. Abdi hoyong tiasa nyiptakeun ménu anu ngagaduhan susukan sareng folder anu tiasa dipilih anu tiasa kuring kirimkeun dokumén kuring salaku bagian tina ménu kontéks sistem. Naha mungkin pikeun nyiptakeun folder anu dikembangkeun ieu dina menu Windows 10?

Windows 10 pinuh ku trik sareng waktos ieu kami bakal nunjukkeun kumaha adaptasi menu kontéks sistem meh tiasa ningalikeun seueur folder deui, sareng ogé sarang, kanggo ngirim file anjeun. Kalayan padamelan awal sakedik, dimungkinkeun pikeun investasi dina fitur anu bakal diragukeun éta bakal ningkatkeun produktivitas anjeun nalika nganggo Windows 10.

Pikeun ngalaksanakeun trik ieu, siapkeun B anjeuncatetan loc (notepad.exe) sabab éta ngeunaan nyieun konci pendaptaran khusus dina sistem. Anjeun kedah adaptasi kodeu sumber ieu nyalira kana kabutuhan anjeun, tapi sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu mangrupikeun garis anu saderhana pikeun dipikaharti sareng anu paling penting pikeun ngagantikeun anu anjeun peryogikeun. Salin kode kana Notepad, adaptasi sareng simpen file na.

[sourcecode text = "polos"] Windows Registry Editor Vérsi 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ shell \ Mimenu] "Icon" = "shell32.dll, 43" "Subcommands" = "" [HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ shell \ Mimenu \ shell \ menu1] "MUIVerb" = "Code editors" "Subcommands" = "" [HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ shell \ Mimenu \ shell \ menu1 \ shell \ item1] "MUIVerb" = "Notepad ++" [HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ shell \ Mimenu \ shell \ menu1 \ shell \ item1 \ command] @ = "D: \\ Notepad ++ \\ notepad ++. exe% 1" [HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ shell \ Mimenu \ shell \ menu1 \ shell \ item2] "MUIVerb "=" Program anu sanés "" Subcommand "=" "[HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ cangkang \ Mimenu \ cangkang \ menu1 \ cangkang \ item2 \ paréntah] @ =" other_program.exe% 1 "[HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ cangkang \ Mimenu \ cangkang \ menu2] "MUIVerb" = "Audio Editors" "Subcommands" = "" [HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ shell \ Mimenu \ shell \ menu2 \ shell \ item1] "MUIVerb" = "Audacity" [HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ shell \ Mimenu \ cangkang \ menu2 \ batok \ item1 \ paréntah] @ = "D: \\ Audacity \\ audacity.exe% 1" [/ sourcecode]

Teras ganti ngaran ekstensi file kana ".reg". Upami anjeun ningali sacara caket kana kode, anjeun bakal ningali naon nami folder sareng aksés anu tiasa anjeun ngarobih sesuai karesep anjeun. Ti dieu anjeun ngan ukur nuturkeun pola anu dijelaskeun pikeun tiasa nyiptakeun anu anjeun pikahoyong. Kami nunjukkeun hasilna kana gambar ieu sareng, sakumaha tiasa ditingali, éta gunana pisan supados henteu kaleungitan menit produktivitas urang.

kirimkeun-ka-windows-10-2


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.