Kumaha ngaunduh game Overcooked gratis sareng salamina

overcooked

Sakali deui tina Windows News kami ngawartosan anjeun ngeunaan kaulinan anu urang tiasa unduh lengkep gratis sareng salamina. Dina kasempetan ieu, sareng sapertos kaseueuran tawaran anu parantos kami terbitkeun sateuacanna, tawaran éta sayogi ngalangkungan Epic Games Store.

overcooked nyaéta kaulinan masak koperatif, janten urang tiasa maénkeun langkung ti hiji jalma dina waktos anu sami (nyatana disarankeun) éta Éta ngagaduhan harga anu biasa di Epic Games Store sareng dina uap 13,99 euro, tapi dugi ka 11 Juni, urang tiasa ngaunduh gratis.

Asak-asak nempatkeun urang dina sapatu kang Oki, anu kedah damel salaku tim sareng koki anu sanés kanggo nyiapkeun, masak sareng ngaladénan serangkaian pesen sateuacan pelanggan angkat amarah. Judul ieu ngamungkinkeun nepi ka 4 pamaén dina modeu kooperatif atanapi kalapa sareng urang kedah teras-terasan ngajaga péso urang pikeun nyugemakeun lapar konsumén urang.

Masak mateng lumangsung di Karajaan Bawang, karajaan anu aya di pliegro sareng dimana ngan asakan haute tiasa nyalametkeunna ku ngalangkungan asakan anu béda-béda, masing-masing béda pisan sareng anu sanés, nepi ka janten koki ahli sareng éléh kutukan kuno didahar anu parantos nyerang sadayana.

Sarat anu atos mateng

Syarat pikeun tiasa nampi judul ieu, judul anu pangageungna di bumi pasti bakal pikaresep, aranjeunna henteu luhur pisan. Overcooked peryogi 7-bit Windows 32, prosesor 2 GHz Core 2.4 Duo, 2 GB RAM, sareng Intel HD Graphics 4400 atanapi langkung saé. Spasi disk 750 MB sareng meryogikeun DirectX versi II sareng DirectX ngaji.

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, urang ngan ukur kedah unduh installer Epic Games di tim kami, buka halaman utama teras pencét dina spanduk Overcooked.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.