Kumaha ngaunduh Enter The Gungeon gratis

Lebetkeun Gungeon

Sakali deui urang kedah nyarios ngeunaan salah sahiji judul anu Epic Games Store nyayogikeun pikeun kami pikeun diunduh sacara gratis pikeun waktos anu terbatas. Waktos ieu urang ngobrol ngeunaan Enter the Gungeon, judul dungeons sareng bedil.

Harga biasa judul ieu nyaéta 14,99 euro, harga anu diréduksi janten nol dugi Kemis payun, 27 Agustus jam 17:XNUMX sonten (waktos Spanyol). Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun panawaran ieu sateuacan réngsé, maka kuring bakal nyaritakeun langkung seueur detil ngeunaan judul ieu sareng kuring bakal nyaritakeun kumaha carana ngamangpaatkeun panawaran.

Enter the Gungeon mangrupikeun gim bui anu dipuseurkeun kana kelompok jalma anu diusir anu Aranjeunna milari panebusan ku némbak, ngagubrag, ngajarah sareng ngaleupaskeun pikeun kéngingkeun harta karun anu paling legendaris - senjata anu tiasa dibunuh ku jaman baheula.

Judul ieu ngamungkinkeun urang milih antara pahlawan anu béda, maén dina modeu koperatif pikeun jalan jauh ka Armazmorra, dunya dimana sakabeh carita lumangsung. Urang kedah salamet pepelakan anu pinuh ku tentara sareng bos anu parah kana huntu.

Ngeunaan senjata, judul ieu ngamungkinkeun urang dPanggihan sareng muka konci ton senjata pikeun ngabasmi saha waé anu meunang di Armorra urang. Unggal senjata ngagaduhan ciri sareng amunisi nyalira, hal anu urang kedah diperhatoskeun sepanjang waktos pikeun nyegah kehabisan amunisi.

Lebetkeun syarat Gungeon

Pikeun tiasa nampi gelar ieu, tim kami kedah dikelola ku Windows 7 atanapi saluhureuna. Prosesor kedah sahenteuna a Intel Core 2 duo. Upami urang nyarioskeun grafik, ieu kedah sahenteuna hiji GeForce kalayan 512 MB. Memori minimum 2 GB sareng sami sareng ruang hard disk. Judulna sayogi dina basa Spanyol, janten basana moal janten masalah nalika mikaresep dungeon klasik ieu.

Dina raraga ngamangpaatkeun panawaran ieu, urang kedah parantos dipasang Installer Epic Kaulinan, aksés ka tab Toko sareng panggihan sareng pencét Enter The Gungeon. Sakali urang mésér na, urang henteu kedah ngaunduh deui, sabab éta bakal tetep dikaitkeun sareng akun urang salamina, éta henteu perlu pikeun ngaunduh éta pas urang kéngingkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.