Kumaha ngaunduh Halcyon 6 gratis sareng salamina

Ulak 6

Sakali kami ngawartosan anjeun ngeunaan waktos waktos kawates anu dipikagaduh ku urang ti Epic Games. Waktos ieu ngeunaan Halcyon 6, strategi RPG kalayan gaya retro, pangwangunan pangkalan, tempur taktis, naratif anu muncul sareng manajemén awak. Sadaya faktor anu urang tiasa mendakan dina RPG.

Judul ieu ngagaduhan harga biasa di Epic Games Store 14,99 euro, tapi urang tiasa ngaunduh gratis dugi ka 18 Pébruari tabuh 5 sonten (waktos Spanyol) ngalangkungan installer Epic Games.

Dina pedaran ngeunaan judul ieu, urang tiasa maca:

Di ujung rohangan Terran nyaéta Halcyon 6, bintang lintang anu rusak ditingalkeun ku balapan tipayun anu misterius. Misi anjeun pikeun ngarebut deui stasiun anu rusak sareng ngawangun deui. Hiji kakuatan alien anu misterius nuju Bumi, sareng bintang ieu mangrupikeun kasempetan anu paling saé pikeun Federasi Anyar Terran pikeun ngajalin aliansi énggal, nalungtik téknologi sanés, sareng milarian cara ngeureunkeun invasi anu caket.

Sakali kami ngahubungkeun judul ieu kana rekening kami, kami bakal tiasa pasang éta nalika urang hoyong, urang henteu kedah masang éta pas anjeun ngamangpaatkeun panawaran.

Upami anjeun henteu resep judul ieu, urang tiasa mésér papanjangan The Precursor Legacy, Buku Artis Edisi Lightspeed (buku seni konsép 46 halaman) sareng soundtrack.

Halcyon 6 Syarat

Janten gim indie sareng sanés ti studio ageung, saratna pikeun tiasa ngaraosan judul ieu aranjeunna henteu luhur pisan. Sistem operasi minimum pikeun nampi judul ieu nyaéta Windows XP. Prosesorna kedah dugi ka minimum 2 GHz, mémori 2 GB, 128 MB kartu grafik sareng 1 GB panyimpenan.

Kaulinan ngan ukur aya dina basa Inggris, tapi henteu paduli kumaha saeutik kanyaho urang ngeunaan basa ieu anu aya hubunganana sareng jenis kaulinan ieu, moal hésé pikeun urang pikeun gancang ngahontal éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.