Kumaha ngaunduh Mud Runner gratis sareng salamina

Lumpat lumpat

Saminggu deui urang balik kana beban pikeun nginpokeun ka anjeun ngeunaan kaulinan anyar anu tiasa diunduh gratis ngalangkungan Epic Games Store. Dina hal ieu éta Mud Runner kaulinan anu nempatkeun urang 19 kendaraan di luar jalan.

Ieu kaulinan Harga biasa 24,99 euro di Epic Games Store, tapi éta urang tiasa ngaunduh gratis dugi ka 3 Désémber tabuh 5 sonten (waktos Spanyol). Tapi salian ti éta, urang ogé ngagaduhan 3 DLC: The Ridge, The VAlley sareng Old-timers.

Mud Runner mangrupikeun kaulinan kendaraan luar angkasa, masing-masing ngagaduhan ciri nyalira sareng anu urang kedah ngaliwat jalan sagala rupa pikeun tiasa minuhan misi urang. Hiji-hijina alat bantu anu urang gaduh nyaéta peta sareng kompas

Ngajajah dunya terbuka, nyingkahan kaayaan bahaya sapertos medan leueur, walungan sareng gagah sareng jinis halangan anu sanés anu urang terangkeun yén urang ngendalikeun kalayan cara anu réalistis boh tahanan sareng gerakan kendaraan hatur nuhun kana mesin fisika anu maju dina gim.

Lumpat lumpat

Pikeun kaluar tina kaayaan anu rumit, urang tiasa ngamangpaatkeun bridle sareng katrampilan urang dina rodaBoh solo dina multiplayer kalapa dugi ka tilu pamaén sanés.

Tilu DLC (ékspansi gim) anu urang ogé tiasa ngaunduh gratis nyaéta: The Ridge, The Valley and Old-Timers. Pikeun tiasa nampi judul ieu, alat-alat urang kedah dikelola ku Intel Dual Core kalayan 2 GB RAM sareng NVIDIA GeForce 9600 GT atanapi anu sami.

Pikeun ngaunduh judul ieu kedahna waé gaduh akun Epic Games. Upami anjeun maénkeun Fortnite anjeun tiasa nganggo akun anu sami. Upami henteu, anjeun kedah ngadamel akun ngalangkungan halaman wéb Epic Games, unduh installer, buka bagian Toko teras pencét dina Mud Hunter.

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan tombol Meunang duanana di buruan boh dina DLC anu urang tiasa unduh lengkep gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.