Kami nunjukkeun anjeun kumaha maén kaulinan heubeul Windows 10

Windows parantos aya di pasar langkung ti 20 taun sareng hartosna, dina lingkunganana, seueur program, aplikasi sareng kaulinan parantos diarak. Upami urang museurkeun khusus kana anu terakhir, urang sadar éta Aya sababaraha gems anu, alatan masalah kasaluyuan, urang teu bisa deui ngajalankeun normal dina versi anyar tina sistem operasi. Ku alatan éta, dinten ieu kami hoyong nunjukkeun anjeun kumaha maén kaulinan heubeul dina Windows 10 ngaliwatan alternatif béda.

Biasana dina sababaraha taun, seueur kaulinan lirén diropéa dugi ka nyumponan sarat palaksanaan vérsi énggal Windows. Nanging, aya sababaraha pilihan anu tiasa ngabantosan urang nyegerkeun deui kaulinan anu lami dina komputer urang.

Kumaha carana maén kaulinan heubeul dina Windows 10?

Lamun datang ka Windows, meureun aya jalur béda pikeun tujuan nu sami. Gagasanna nyaéta anjeun nyandak anu paling cocog sareng sumber daya anjeun, kabutuhan sareng pangaweruh. Dina catetan éta, urang badé ngajéntrékeun sababaraha cara pikeun maénkeun kaulinan heubeul Windows 10.

modeu kasaluyuan

Modeu kasaluyuan mangrupikeun pilihan anu diwangun ku Microsoft ti saprak Windows 7, kalayan tujuan pikeun ngajalankeun aplikasi anu ngan ukur tiasa dianggo dina versi anu langkung lami.. Ku cara kieu, sistem ngahasilkeun lingkungan kalayan sagala sarat yén aplikasi kedah disebarkeun.

Ieu mangrupikeun fitur anu masih aktip dina Windows 10 sarta yén urang bisa ngamangpaatkeun pikeun maénkeun kaulinan heubeul gampang. Anjeun ngan kudu nuturkeun léngkah ieu:

Pindah ka pamasangan kaulinan atanapi laksana sareng klik katuhu, teras pilih "Properties".

muka mode kasaluyuan

Ieu bakal muka jandela leutik, lebet kana tab "Kompatibilitas".

Ayeuna, pariksa kotak "Jalankeun program ieu dina modeu kasaluyuan pikeun" sareng menu turun-handap di handapna bakal aktip. Pencét éta pikeun nunjukkeun pilihan sareng pilih sistem operasi anu paling cocog sareng kaulinan anu anjeun badé jalankeun.

Tab kasaluyuan

Kitu ogé, kaulinan bisa jadi gaduh konflik kalayan hormat ka bagian grafik tur anjeun tiasa ngalereskeun aranjeunna kalayan pilihan resolusi layar atawa mode warna ngurangan.

Tungtungna, klik "OK" na coba ngajalankeun atawa install game.

kotak dos

kotak dos

Upami fitur asli henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, sigana yén kaulinan anjeun rada lami sareng peryogi kerangka émulasi anu leres sapertos anu ditawarkeun ku. kotak dos. Ieu teu leuwih ti hiji émulator MS-DOS nu ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun kaulinan heubeul jeung aplikasi cocog sareng lingkungan ieu.

Sanajan pamakéan na ngakibatkeun kaayaan juru paréntah, kaleresan aya, éta nanaon teuing pajeulit. Dina rasa éta, saatos anjeun unduh, pasang sareng jalankeunana, anjeun bakal ningali yén jandela anu sami sareng Command Prompt bakal muka. Salaku rekomendasi a, sangkan prosés gampang, nyieun folder dina akar drive C, pikeun kaulinan heubeul.

Pikeun ngajalankeun hiji aplikasi ti dieu, urang kudu Gunung diréktori, lebet kana eta, tur ngajalankeun kaulinan ti dinya. Ku kituna, urang mimitian ku ningkatna polder nu ngandung kaulinan sual sarta pikeun ieu, kami nganggo paréntah di handap: Gunung c C: \ Kaulinan. Ngaganti C: \ Kaulinan kalayan jalur dimana kaulinan anjeun lokasina sarta éta.

diréktori Gunung DosBox

Ayeuna, ngetik C: terus pencét Lebetkeun. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun kana diréktori urang ngan dipasang saméméhna. Teras, lebetkeun paréntah DIR teras pencét Lebetkeun, pikeun daptar sadaya file dina diréktori.

Ku kituna, Upami Anjeun gaduh sakabeh executables tina kaulinan dina folder sarua, kabeh geus maneh mun nulis ngaran na pencét Lebetkeun, meh jalan.

Jieun mesin virtual

Virtualbox

Pilihan anu terakhir panginten anu paling pajeulit, tapi ogé anu tiasa masihan hasil anu pangsaéna. Sanajan, dimungkinkeun bakal gumantung sagemblengna kana jumlah sumberdaya sadia pikeun komputer Anjeun. Nyiptakeun mesin virtual mangrupikeun salah sahiji jawaban pikeun kumaha maén kaulinan kuno Windows 10 sareng anu henteu bakal masihan anjeun masalah kasaluyuan.

Dina rasa éta, anjeun tiasa nganggo alat sapertos Kotak Virtual sareng ngahasilkeun mesin virtual nganggo Windows 98 dimana anjeun tiasa maénkeun sadaya judul anu baheula.

5 kaulinan heubeul pikeun maén dina Windows 10

Ayeuna anjeun terang kumaha carana maén kaulinan heubeul on Windows 10, urang bade masihan anjeun sababaraha saran Palasik nu pasti hook anjeun.

DOOM

Doom

Tangtosna, dina daptar kaulinan anu lami pikeun dinikmati Windows 10, urang kedah mimitian ku DOOM. Shooter klasik anu diluncurkeun di 1993 sareng ayeuna mangrupikeun legenda anu hirup, sabab kipas kipas anu hébat anu tanggung jawab ngajaga éta tetep hirup ku cara masangna dina alat anu teu mungkin sapertos tés kakandungan. Mun anjeun teu nyaho kaulinan ieu, éta dasarna ngeunaan nuturkeun radar jeung némbak monster alien.

Éta dasar, lami pisan, tapi masih gaduh faktor anu ngaitkeun saolah-olah urang dina taun 90an.

Umur Of Empires

umur karajaan

Taun éta 1997 sareng naon anu janten salah sahiji kaulinan strategi anu paling mitis pikeun platform PC muncul. Age Of Empires nunjukkeun dinamika strategi, kamajuan sareng tantangan anu tiasa ngantunkeun urang kana komputer salami sababaraha jam. Upami ieu pertama kalina anjeun maca ngeunaan kaulinan ieu, anjeun kedah terang yén éta ngeunaan ngajalankeun peradaban teras nalukkeun tanah tatangga.

Ieu édisi game incorporates kampanye Babul, Jepang jeung Yunani, jeung carita bener metot jeung kaulinan pisan nangtang.

counter neunggeul

counter neunggeul

Versi mimiti kaulinan ieu dirilis dina taun 1999 sarta éta Counter Strike 1.6. Kasuksésan judul ieu ngajantenkeun saga dilegakeun, kumaha waé, pikeun anu paling nostalgia masih aya kamungkinan pikeun kéngingkeun éta sareng ngajalankeun éta kalayan metode anu kami terangkeun sateuacana.

Panginten cara anu paling pikaresepeun pikeun ngamangpaatkeun éta nyaéta maén dina LAN, janten upami anjeun gaduh komputer sanés di bumi, anjeun tiasa nyetél jaringan pikeun maén sareng réréncangan anjeun. Anu teu terang judul ieu, dinamika pisan basajan, éta ngeunaan dua tim anu kudu ngaleungitkeun silih dina kurun waktu nu tangtu. Sanajan, gumantung kana mode kaulinan, Anjeun ogé bakal kudu melak hiji ngabeledug di tempat nu tangtu, bari tim séjén avoids eta.

SIMCity 3000

Kota Sim 3000

The sequel ka SIM Kota 2000 nu anjog di 1999 sarta jadi strategi Palasik, tapi fokus kana ngatur kota. A) Sumuhun, kaulinan ieu dumasar kana ngawangun jeung ngatur kota sorangan, kalawan sagala komplikasi nu diperlukeun. Vérsi ieu ogé nyangking pamutahiran anu saé tibatan anu saacanna sareng éta mangrupikeun panyambungan panaséhat. Éta mangrupikeun inohong anu bakal masihan anjeun béwara sareng naséhat di unggal daérah kota pikeun ningkatkeun éta.

Upami anjeun resep kaulinan strategi anu teu aya hubunganana sareng téma perang atanapi fantasi, ieu mangrupikeun alternatif anu saé.

Diablo

Diablo

Diablo mangrupikeun salah sahiji klasik pangbadagna anu aya dina kaulinan PC lami. Anjeun bakal ngadalikeun karakter anu misi pikeun turun ngaliwatan dungeons, nepi ka ngahontal naraka jeung confronting Diablo, guna ngabebaskeun kota disebut Tristam ti jahat. Kusabab édisi munggaran, kaulinan ieu dihasilkeun euforia diantara gamers anu terus tumut kana akun kiwari.

Enya Perdana Mentri

Enya Perdana Mentri

Sanajan éta lain kaulinan pisan kawentar, eta sia nyokot kana akun alatan sipat canggih tina téma pikeun waktos. Leres Perdana Menteri mangrupikeun simulator politik anu disetél di Inggris Raya, dimana anjeun kedah nyandak kaputusan anu penting pikeun ngajaga pamaréntahan anjeun dina katengtreman. 

Grafikna rada rudimentary, kumaha oge, pikeun anu resep jinis simulator ieu tiasa janten permata nyata.

Prince of Persia

Pangeran persia

Kiwari, Pangeran Persia mangrupikeun salah sahiji sagas anu paling populer di kalangan pencinta vidéo. Versi kahijina, anu ti taun 1990, tiasa ngaktifkeun nostalgia seueur, sabab mékanika ayeuna jauh tina jaman éta.

Dina kasempetan munggaran ieu, kaulinan ieu ngeunaan nyalametkeun putri Sultan urang, diculik ku Wazir Jaffar. Nanging, anjeun bakal gaduh waktos kawates pikeun ngahontal éta, janten tujuan anjeun bakal kéngingkeun tanda anu pangsaéna.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.