Kumaha carana nambihan ikon kana PowerPoint

ikon dina PowerPoint

Sakali kami parantos diajar tambahkeun pidéo YouTube kana PowerPoint, éta kamungkinan yén kamungkinan tambahkeun ikon pikeun presentasi anjeun. Prosés ieu, sapertos anu ngamungkinkeun urang nambihan gambar atanapi pidéo kana presentasi urang, gancang pisan sareng gampang.

Ikon dina presentasi tiasa dianggo pikeun ngagambarkeun kecap sacara grafis, cara anu langkung saderhana sareng langkung visual pikeun ngajelaskeun atanapi alihan pangguna kanggo neraskeun ningali presentasi, ngaluncatan slide anu khusus ...

Upami anjeun hoyong tambahkeun ikon kana presentasi PowerPoint anjeunAnjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap.

ikon dina PowerPoint

  • Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta muka file dimana urang hoyong nambihan ikon-na. Upami urang henteu acan nyiptakeunana, urang teraskeun nyiptakeunana sareng nempatkeun diri dina slide dimana urang badé nganggo ikon-na.
  • Teras, urang angkat ka pilihan Lebetkeun dina pita luhur.
  • Teras, urang angkat ka Ikon kanggo nunjukkeun sadaya ikon anu sayogi. Urang kedah milih anu dipikahoyong teras pencét dina Lebetkeun.

ikon dina PowerPoint

Sangkan leuwih gampang pikeun milarian ikonna, PowerPoint ngagolongkeunana kana sababaraha kategori sapertos: sato, bug, rupa, olahraga, tuangeun sareng inuman, komunikasi, jalma, panah, pendidikan, pakean, lanskap prosés, tanda, tempat, kendaraan. .. Kacida Hésé pikeun anjeun henteu mendakan ikon anu dipilari salami anjeun milari dina kategori anu cocog.

Pormat ikon

Sadaya ikon anu aya sacara asli ngalangkungan PowerPoint ditampilkeun hideung. Nanging, ku ngaklik nganggo tombol beurit katuhu, urang tiasa ngarobih warna ikon sareng wates na pikeun adaptasi sareng desain slide urang sareng éta langkung leres sacara visual.

Langkung tutorial PowerPoint


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.