Kumaha carana ngarobah potong kompas keyboard dina Windows 10?

kumaha carana ngarobah potong kompas keyboard dina windows 10

Potong kompas keyboard parantos aya dina komputasi ti saprak mimiti komputer. Fungsina nyaéta pikeun nyederhanakeun pamakean sistem operasi anu lami, tapi janten unsur anu kapaké, éta junun ngalangkungan dugi ka ayeuna. Dina waktos ayeuna, Windows gaduh puluhan alternatip pikeun ngirangan rupa-rupa prosés ngan ukur mencét dua konci. Nanging, upami anjeun henteu sugema ku aranjeunna, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngarobih potong kompas keyboard dina Windows 10.

Ieu kudu dicatet yén ieu teu kamungkinan sadia natively, sabab urang kudu Resort ka masang program pikeun ngahontal eta. Di dieu kami ngabejaan Anjeun nu pangalusna sarta kumaha aranjeunna jalan.

3 cara pikeun ngarobah potong kompas keyboard dina Windows 10

Nu disebut potong kompas atawa potong kompas keyboard mangrupakeun elemen numbu raket kana operasi sistem operasi. Dina hal ieu, Windows henteu nawiskeun solusi asli anu ngamungkinkeun para parobihan dina jero ieu, sabab kami tiasa ngarobih stabilitas sistem.. Ieu kusabab urang tiasa tumpang tindih hiji potong kompas sareng anu sanés, ku milih kombinasi konci anu parantos ditangtayungan pikeun tindakan anu sanés.

Sanaos sababaraha aplikasi anu bakal kami anggo pikeun ieu bakal mastikeun yén ieu henteu kajantenan, éta mangrupikeun gerakan anu kedah urang jaga kalayan ati-ati.

Alesan pikeun milarian kumaha ngarobih potong kompas keyboard dina Windows 10 tiasa sababaraha, tina gaduh konci anu gagal atanapi leungit, dugi ka kanyataan ngaluyukeun pangalaman sabisa-bisa. Upami anjeun langkung resep nyalin sareng nempelkeun kombinasi anu sanés, maka anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan program anu bakal kami hadirkeun ka anjeun salajengna.. Kitu ogé, kami bakal ngajarkeun anjeun cara nyieun potong kompas anyar pikeun ngajalankeun program.

Jieun potong kompas anyar

Sanaos Windows henteu ngamungkinkeun anjeun ngarobih potong kompas keyboard sacara asli, éta nawiskeun kamungkinan ngahasilkeun potong kompas anjeun nyalira pikeun ngajalankeun aplikasi sareng program.. Gagasanna nyaéta pikeun ngirangan padamelan milarian parangkat lunak anu dimaksud sareng ngaklik éta, pikeun mukana dina sababaraha detik kalayan ngan ukur sababaraha ketukan.

Dina rasa éta, upami anjeun gaduh program anu anjeun hoyong buka gancang-gancang, mimitian ku milarianana, ngaklik katuhu teras angkat ka "Properties".

Menu Pasipatan

Ieu upami ikon program anu dimaksud aya dina desktop Windows, tapi upami anjeun ngagaduhan dina Start Menu, klik katuhu teras "Open File Location". Ku cara ieu anjeun bakal langsung angkat ka program anu tiasa dieksekusi ti mana anjeun tiasa ngaksés sipat.

Jandéla leutik bakal dipintonkeun dimana anjeun bakal ningali sababaraha widang, anu dipikaresep ku urang diidentifikasi minangka "Konci Potong kompas".

Konci potong kompas

Pencét sareng pencét langsung kombinasi konci anu anjeun hoyong konpigurasikeun pikeun ngajalankeun program. Tungtungna, klik nampi sareng éta.

Ku cara kieu, éta bakal cekap pikeun mencét sapasang konci anu dipilih sateuacana pikeun muka conto aplikasi anu anjeun anggo sacara rutin.. Ku kituna, anjeun bakal ngahemat leuwih waktos ti occupying prosés konvensional néangan éta dina Start Menu.

PowerToys

PowerToys

nu Microsoft Power Toys aranjeunna sanés alat asli, tapi sanés pihak katilu ogé. Kalayan kecap sanésna, éta henteu diintegrasikeun kana Windows sacara standar, tapi éta mangrupikeun utilitas anu diciptakeun ku perusahaan anu sami sareng anu ngatur nyambung ka sistem saolah-olah sacara standar. Fungsina nyaéta pikeun nyayogikeun sajumlah pilihan tambahan pikeun ngaropea pangalaman Windows. Pilihan ieu kalebet sadayana tina tambihan Windows Explorer, kamampuan pikeun ngajaga sistem hudang tanpa ngarobih pilihan kakuatan, bahkan alat pangaturan ukuran gambar..

Dina sakabeh pakét ieu, aya ogé pangatur keyboard anu diarahkeun pikeun ngarobih deui konci sareng potong kompas anu aya ogé. Dina rasa éta, urang tiasa nganggo Power Toys upami anjeun milari kumaha ngarobih potong kompas keyboard Windows 10. Nalika anjeun ngajalankeun alat, angkat ka bagian Keyboard Manager dimana anjeun bakal mendakan sadaya setélan anu dimaksud..

Gulung ka handap tur Anjeun bakal ningali pilihan "Remap a potong kompas" nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngédit potong kompas aya.

Kunci Pacul

Kunci Pacul

Kunci Pacul Éta mangrupikeun alat pihak katilu anu saderhana pisan sareng teu sapertos Power Toys, éta rada hampang, sabab ngan ukur khusus pikeun potong kompas keyboard. Dina rasa éta, pamasangan HoeKey beuratna ngan 47KB, ku kituna pamasangan ogé bakal dilakukeun dina sababaraha detik.

Antarbeungeut HoeKey diwangun ku jandela leutik dimana urang bakal ningali daptar potong kompas anu ditawarkeun ku aplikasi kalayan kamungkinan ngédit atanapi ngahapus aranjeunna.. Dina hal ieu kami kabetot pikeun ngédit aranjeunna, janten klik "Edit Config" sareng anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun nerapkeun kombinasi konci anu paling cocog pikeun anjeun.

Upami anjeun milarian cara ngédit potong kompas keyboard dina Windows 10 sareng teu aya anu sanés, maka ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sabab éta moal nyandak seueur rohangan sareng sadayana prosésna bakal gancang pisan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.