Kumaha ningkatkeun Windows 7 ka Windows 10

Windows 10 dioperasikeun saprak Juli 2015

Kusabab 2015, Microsoft parantos masihan pangguna kasempetan pikeun ningkatkeun tina Windows 7 ka Windows 10 lengkep gratis. Alesanna nyaéta pikeun ngajaga konsumén poténsialna sareng ngahindarkeun migrasi ka sistem operasi anu sanés. Sajaba ti éta, cara pikeun ngapdet antara versi béda éta jadi nyaman nu ieu katampa kacida alusna. Dina artikel saméméhna kami ngawartoskeun anjeun mana versi Windows 7 pakait jeung Windows 10 tara na. Dina pos ieu kami bakal ngabejaan Anjeun léngkah diperlukeun pikeun pamutahiran Windows 10 optimal.

Kami nyarankeun yén anjeun ningkatkeun tina versi Windows 7 ka Windows 10 gratis. Naha? Alesanna nyaéta vérsi anu mayar biasana hargana antara 135 sareng 279 euro. Lamun geus rengse kalayan versi bébas, anjeun moal kudu mayar nanaon sarta pamasangan nyertakeun fitur anu sarua sakumaha versi mayar. Upami saatos masang versi panganyarna anjeun hoyong édisi khusus sapertos PRO, anjeun ayeuna tiasa mayar bédana.

Naon anu kudu dilakukeun sateuacan ningkatkeun

Disarankeun nuturkeun sababaraha saran pikeun ngaminimalkeun kamungkinan yén aya anu salah sareng urang bakal ngagaduhan masalah. Hal kahiji anu urang kedah laksanakeun nyaéta mastikeun gaduh kami Windows 7 diropéa kalawan sagala patches dirilis nepi ka ahir rojongan. Ku cara kieu urang bakal ngarengsekeun bug kode leutik anu tiasa nyababkeun masalah nalika ngamutahirkeun. Sajaba ti éta, urang ogé kudu mastikeun yén urang boga panggerak paling up-to-date mungkin, sahingga Ngahindarkeun mungkin masalah kasaluyuan.

Teras, urang kedah uninstall sadaya program heubeul ti windows nu bisa ngabalukarkeun masalah. Upami sadayana program dipasang dina vérsi pangénggalna, urang tiasa ngalangkungan léngkah ieu, sabab upami aya salah sahijina anu masihan masalah, wizard nyalira bakal ngahapus. Anu kedah urang uninstall nyaéta antipirus sareng program anu tiasa nyababkeun konflik sareng prosés pembaruan.

Disarankeun ogé pegatkeun sambungan sagala périferal nu urang geus disambungkeun ku USB ka komputer, sapertos stik USB, hard drive éksternal, printer, jsb. Disarankeun ninggalkeun PC sakumaha bersih sabisa, kalawan keyboard a, mouse, kabel jaringan, HDMI jeung nanaon sejenna. Upami teu kitu, Windows 10 tiasa ngadeteksi éta asing sareng gagal masang komponén ieu leres.

Tungtungna, urang kedah nyieun cadangan data urang. Jarang pisan, upami urang parantos nuturkeun léngkah-léngkah di luhur, prosés pembaruan gagal. Sareng, upami éta, éta bakal uih deui ka Windows 7 sareng urang bakal gaduh komputer sapertos dina waktos pamutahiran dimimitian. Sanajan kitu, aya salawasna kasempetan leutik yén hal bakal salah. Sareng, pikeun alesan ieu, langkung saé pikeun gaduh cadangan data anu paling penting. Keur naon eta bisa lumangsung.

Ningkatkeun ka Windows 10

Sakali kami geus dilumangsungkeun sagala léngkah saméméhna ieu, urang kudu indit ka Windows 10 halaman undeuran. Sakali ieu rengse, naon anu kudu urang pigawé nyaéta ngundeur alat nyieun média, hal anu bisa urang pigawé tina link saméméhna.

Ngundeur Windows 10 tiasa lami pisan janten sabar

Alat ieu bakal masihan urang kamungkinan pikeun milih upami urang hoyong ngapdet PC urang ayeuna atanapi ngadamel medium pamasangan. Urang bakal milih pilihan kahiji. Urang neraskeun wizard sareng, sakumaha anu bakal urang tingali, kami moal dipénta lisénsi nanaon. Sareng dina kasus anu jarang anu naroskeun ka urang kecap konci, anu kedah urang lebetkeun nyaéta Windows 7 atanapi Windows 8.1, kecap akses komputer urang.

Prosés pamutahiran (tina Windows 7 ka Windows 10) Éta panjang, janten urang kedah sabar ngantosan. Sareng upami sadayana lancar, éta ogé bakal ngahargaan sadaya program sareng file pribadi urang.

Nalika réngsé, urang tiasa ngamimitian nganggo Windows 10. Oge, nalika pamasangan parantos réngsé, kami nyarankeun ka Setélan> Apdet sareng kaamanan> Aktipkeun bagian pikeun pariksa yén Windows urang diaktipkeun leres. Koncina parantos dikaitkeun kana Akun Microsoft. Ayeuna, upami urang hoyong, urang tiasa pormat sareng masang Windows 10 deui dina PC urang, sabab bakal diaktipkeun sacara otomatis saatos masang sareng lebet kana PC.

Kasalahan pamutahiran Windows 10

Uninstall antipirus

Meureun palaku pikeun ieu ogé sababaraha program. Utamana lamun urang ngagunakeun versi heubeul tina sagala antipirus. Upami urang ngarencanakeun ngapdet komputer urang ka Windows 10 sareng urang henteu hoyong aya masalah, langkung saé pikeun samentawis uninstall antipirus. Nalika urang masang sistem operasi anyar éta bakal nganggo Windows Defender sacara standar, janten urang henteu kedah hariwang ngeunaan virus.

Pegatkeun sambungan alat nu teu penting

Sateuacan ngamimitian pamasangan cobian cabut sadaya hardware anu henteu penting, alat-alat nu teu dipikabutuh pikeun alat pikeun ngahurungkeun tur dianggo. Upami urang masang Windows 10 tina mémori USB, urang bakal nyobian megatkeun sambungan éta sakali sistem dimimitian pikeun kahiji kalina sanggeus dimimitian instalasi.

Apdet Supir

oge Penting pisan pikeun ngapdet sadaya panggerak komputer urang, utamana chipset, audio, jaringan, USB, jeung grafik. Supir lami mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon prosés pembaruan paling dibatalkeun sareng tiasa masihan kasalahan. Urang tiasa ngapdet aranjeunna ku leungeun, atanapi nganggo parangkat lunak, sapertos IObit Driver Booster, pikeun ngamutahirkeun sadayana PC urang.

Upami urang hoyong terang upami urang bakal gaduh sababaraha masalah kasaluyuan, dina tautan di handap ieu urang tiasa ningali daptar lengkep sareng sadaya kasaluyuan, parangkat lunak sareng masalah supir anu diakui ku Microsoft. Sareng ogé solusi anu mungkin.

Pariksa sarat

Sadayana sigana bakal lancar pikeun tiasa ngaluncat tina Windows 7 ka Windows 10, tapi nalika turun ka dinya, urang mendakan yén prosés pamasangan (atanapi ngan saukur nalika nganggo alat nyiptakeun média) nyarioskeun ka urang yén. PC urang teu minuhan sarat pikeun bisa neruskeun.

Dina tingkat hardware, sarat duanana sistem operasi sarua. Nyaéta, urang peryogi CPU 32 atanapi 64-bit dina 1 GHz, 1 GB RAM (2 GB dina kasus 64 bit) sareng rohangan 16 GB dina hard disk (atanapi 20 GB dina kasus 64 bit. ). Ku alatan éta, lamun PC urang ngajalankeun kalawan Windows 7, éta bakal bisa tanpa masalah jeung 10. Hal bakal robah lamun urang balik ka katuhu jeung Kami hoyong ngalih tina Windows 10 ka 11 sakumaha urang geus dipedar, tapi éta topik sejen.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.