Kumaha carana nutup sababaraha tab dina Microsoft Edge dina waktos anu sami

Microsoft Edge Chromium

Nalika urang milari inpormasi pikeun ngalakukeun padamelan, perjalanan, tugas kelas ... kamungkinan, panyungsi na ditungtungan ku sajumlah badag tab kabuka, sahingga janten huru-hara anu, gumantung kana panyungsi anu kami anggo, tiasa mangaruhan kinerja alat-alat urang.

Dina kasus Tepi, sajumlah luhur tab terbuka mangaruhan kana tingkat anu langkung alit kinerja tim dibandingkeun panyungsi anu sanés, sapertos Chrome. Hiji cara pikeun nutup sadaya tab nyaéta nutup langsung browser, solusi anu maksa urang muka deui browser pikeun teraskeun sareng pamilarian.

Nanging, Edge, sapertos peramban anu sanés, kami ngagaduhan pilihan pikeun tutup sadayana tab anu urang kabuka dina browser tanpa nutup éta. Pilihan séjén, pikeun kuring langkung narik sareng anu kuring anggo sadidinten, nyaéta kamungkinan nutup sadaya tab kecuali anu kami lebet.

tutup Tepi tab

Kumaha cara nutup sadaya tab terbuka di Tepi

Upami urang hoyong nutup sadaya tab anu urang kabuka di Edge ngan ukur tab anu kami buka, urang kedah nempatkeun mouse dina tab anu dimaksud, pencét tombol mouse katuhu sareng pilih Tutup tab séjén.

Dina waktos éta, sadaya tab anu urang buka di Tepi bakal ditutup ngan ukur ngan ukur tab anu urang buka.

Kumaha carana nutup sababaraha tab di Tepi

Sakali kami mendakan halaman wéb anu kami badé damel, sareng nutup sésana tab, urang kedah sered tab ka kénca luhur.

Salajengna, nempatkeun diri urang di anu terakhir ka katuhu anu urang hoyong jaga, urang pasang mouse dina tab, pencét tombol mouse katuhu sareng pilih Tutup tab di belah katuhu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.