Kumaha carana mendakan produsén kartu WiFi komputer urang

Upami komputer urang parantos nunjukkeun masalah sareng konéksi Internét, mimitina urang kedah ngamimitian ngaluarkeun anu tiasa, hiji-hiji, anu nyababkeun masalah éta. Upami sadaya alat di bumi urang tanggel waler pikeun ngatur sinyal Internét di bumi urang tiasa dianggo sampurna sareng alat sanés, kamungkinan masalahna aya dina komputer urang.

Cara anu pangsaéna pikeun terang nyaéta ngagunakeun sambungan RJ-45, kabel jaringan saumur hirup (kumargi anjeunna meunang perang nganggo kabel koaksial). Upami nalika nyambungkeun kabel jaringan langsung tina router, komputer urang nyambung sampurna kana Internét, masalahna aya dina kartu jaringan nirkabel kami.

Upami éta komputer desktop, urang kedah waé ka toko komputer sareng mesen anu énggal anu nyumponan sarat anu urang pilari. Tapi upami éta laptop, urang kedah terang naon spésifikasi adaptorna, supados mendakan modél anu sami pikeun ngagentoskeunana. Kanggo ngalakukeun ieu, urang kedah aksés kana ciri kartu Wifi ku nuturkeun léngkah ieu.

Naon pabrikan kartu Wifi kuring?

  • Mimiti kami alamat pilihan setélan windows, anu tiasa urang aksés ngalangkungan tombol Start sareng ngaklik cogwheel anu aya dina kolom kénca.
  • Salajengna urang buka menu Jaringan sareng Internét.
  • Sakali kami parantos aksés kana menu Jaringan sareng Internét, kami angkat ka kolom kénca teras pencét dina pilihan na Wifi
  • Dina kolom katuhu, nami konéksi Wi-Fi anu urang sambungkeun bakal ditingalikeun, upami éta kajadian, sareng sakitar handap Tampilkeun jaringan anu sayogi, urang bakal mendakan pilihan Pasipatan pakakas.
  • Ngaklik dina Hardware Properties bakal nunjukkeun sadaya inpormasi tina kartu Wifi yén kami parantos dipasang dina komputer urang, boh laptop atanapi desktop.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.