Kumaha cara muka file .djvu dina Windows

Buka file djvu

Nalika nyeken dokumén, duanana tina Windows atanapi tina macOS, urang tiasa nganggo format anu béda pikeun nyimpen jinis-jinis file ieu. Nanging, henteu sadayana file nawiskeun kami kauntungan anu sami nalika damel sareng aranjeunna, nyaéta nalika milarian, nimba gambar ...

Format anu paling sering dianggo dina .pdf, format anu parantos janten standar dina komputasi, sareng utamina, nalika ngadamel komunikasi telematik. Nanging, ieu sanés format idéal pikeun nyimpen gambar dokumén anu dipindai, ti saprak éta henteu nawiskeun kami kaagamaan anu sami sareng file .djvu.

Buka file djvu

Format .djvu lahir persis salaku alternatif anu langkung serbaguna pikeun .pdf, janten panggunaan utami na kanggo scanning dokumén, sabab nawiskeun pisah ku lapisan gambar, komprési kalayan kaleungitan gambar dina dua warna, loading progresif ... Format ieu , sapertos batur sakedik dianggo, siga.halaman wéb, henteu asli cocog sareng Windows 10, janten upami urang kapaksa dianggo sareng jinis file ieu, urang kedah ngaunduh aplikasi pihak katilu.

Salah sahiji solusi anu pangsaéna anu urang anggo, sareng mana ogé gratis disebut djvulibre, aplikasi anu ngamungkinkeun urang muka jenis file ieu sanaos kami henteu tiasa nyimpen dina format anu sanés, pikeun ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun aplikasi sanés anu sayogi di Microsoft Store

Upami salian ti muka jinis format ieu, anjeun hoyong ngarobah kana format .PDF, di Microsoft Store kami ngagaduhan aplikasi anu tiasa kami gunakeun Djvu kana PDF, aplikasi anu ngagaduhan harga 4,99 euro di toko aplikasi Windows. Aplikasi peryogi sambungan internét pikeun fungsina, kusabab prosés konvérsi dilakukeun dina sérver perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ymer cenahna

    Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun, pamasanganana gampil pisan sareng hasilna saé pisan.