Kumaha mupus antrian cetak dina Windows 10

miceun antrian cetak

Sababaraha taun ka pengker, nalika urang mésér alat komputer anu énggal, urang biasa mésér printer supados tiasa gancang nyetak karya urang di sakola, lembaga, universitas ... Nanging, kusabab kualitas goréng pikeun printer (khususna anu pang murahna) pangguna lirén ngagaleuhna sareng milih angkat ka toko salinan.

Upami anjeun masih gaduh printer anu anjeun anggo unggal dinten, éta kusabab milih nyéépkeun langkung artos tibatan biasana, supados henteu kedah ngarobih printer unggal dua ku tilu, sapertos anu kuring lakukeun. Dugi ka ayeuna, kuring masih nganggo printer anu kuring mésér 10 taun ka pengker, hiji HP Envy 110 saliwatan.

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan, anjeun parantos ngirimkeun dokumén pikeun nyetak, tapi anjeun sateuacanna henteu acan ngaktipkeun printer. Éta ogé langkung kamungkinan anjeun gaduh béak tinta satengahna percetakan, macét kertas o fololi parantos béak.

Dina kasus ieu, antrian cetak henteu terang kumaha napsirkeun alesan kunaon dokumén henteu réngsé nyetak sareng padamelan nyetak macét. Sanaos Windows ngamungkinkeun urang pikeun ngabatalkeun padamelan percetakan anu ditunda, 99% waktos, pilihan ieu henteu pernah jalan. Hiji-hijina cara anjeun tiasa mupus padamelan percetakan anu dugi ka nyetak deui dokumén nyaéta purge antrian cetak.

Proses ieu ngan tiasa dilakukeun ngalangkungan garis paréntah Windows ngalangkungan aplikasi CMD, aplikasi anu urang kedah ngajalankeun dina modeu administrator, kusabab upami kitu urang moal ngagaduhan ijin pikeun ngabersihkeun printer sareng ngahapus sadaya padamelan anu dugi.

miceun antrian cetak

Sakali kami gaduh diakses garis paréntah liwat CMD dina modeu administrator urang nyerat:

  1. net eureun spooler
  2. net mimiti spooler

Paréntah munggaran beku print jobs ngantosan tina alat-alatna (ngahapus sadayana anu dugi ka nyetak), sedengkeun anu kadua, mulih ka aktipkeun nyetak dina komputer. Upami urang henteu nyerat paréntah anu kadua, urang moal tiasa nyitak deui tina Windows.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.