Kumaha Bolaykeun Nyetak Dokumén dina Windows

Bolaykeun dokumén cetak

Dina taun-taun ayeuna, beuki hésé pikeun milarian printer di bumi di panjuru dunya. Sababaraha taun ka pengker, urang tiasa mendakan printer kanggo 20 atanapi 30 euro, anu tahan salami éta tahan, gumantung kana panggunaan anu kami damel, éta tiasa tahan ngagantian atanapi sababaraha deui, salami mangsi teu garing (ku henteu ngagunakeun éta rutin) jeung urang bakal kapaksa miceun printer langsung.

Upami anjeun rutin nyitak dokumén, boh di tempat damel atanapi di bumi, sigana anjeun parantos milih printer anu kualitas, printer anu henteu ngantep anjeun ngagolér dina parobihan anu munggaran. Upami kitu, kamungkinan ogé yén dina langkung ti hiji kasempetan, anjeun kapaksa ngantosan dokumén pikeun nyetak sabab anjeun teu tiasa ngabolaykeun nyetak.

Sanaos sigana aneh, nyabut colokan printer nalika anjeun damel sanés hartosna ngabatalkeun percetakan dina kaseueuran kasus, kusabab sakali kami sambungkeun deui, éta tetep nyetak dokumén, sanaos kamungkinan, éta nyaéta entong angkat dimana anjeun angkat.

Ngabolaykeun nyetak dokumén henteu dilakukeun tina printer, tapi tina komputer anu ngirimkeun dokumén pikeun nyetak, komputer anu ngatur percetakan anjeun dugi ka réngsé. Upami urang ngabatalkeun percetakan tina alatna, éta sacara otomatis ngabolaykeun percetakanana.

Batalkeun nyetak dokumén dina Windows

Bolaykeun dokumén nyetak Windows

Nalika urang ngirimkeun dokumén ka printer, bilah alat anu aya di sudut katuhu handap (dimana waktos ditingalikeun) nunjukkeun ikon printer. Pikeun ngabatalkeun nyetak dokumén, urang kedah pencét sareng klik katuhu sareng pilih pasipatan.

Teras, jandela bakal muncul sareng dokumén anu kami nyetak. Pikeun ngabatalkeun nyetak, urang buka dokumén anu dimaksud, pencét tombol beurit katuhu sareng pilih Bolaykeun sadayana dokumén.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.