Kumaha carana nganggo kaméra GoPro HERO8 salaku webcam

Kaméra GoPro salaku Webcam

Kaméra GoPRo parantos sinonim sareng kualitas nalika néwak di luar ruangan, dina kagiatan olahraga ... tapi éta langkung ti ngan ukur kaméra pikeun jenis kaayaan ieu, sahenteuna éta anu hoyong tersirat ku pabrik. kalayan tiap pembaruan énggal dileupaskeun.

Jinis kaméra ieu cocog pikeun néwak pesawat anu lega kusabab sudutna anu lega. Salaku tambahan, hatur nuhun kana pembaruan anu pangénggalna, urang tiasa nganggo éta salaku Webcam, janten pilihan anu saé nalika nelepon pidéo kulawarga ... Upami anjeun hoyong terang kumaha anggo GoPro Hero8 anjeun salaku webcam, kuring ngajak anjeun teraskeun maca.

Ayeuna ukur kaméra GoPro anu cocog sareng fungsi anyar ieu sayogi ngalangkungan pembaruan firmware sareng parangkat lunak khusus, nyaéta le Pahlawan8. Pikeun mastikeun yén urang tiasa nganggo fitur ieu, hal anu mimiti anu urang kedah pastikeun nyaéta kaméra gaduh pembaruan firmware pangénggalna dipasang ngalangkungan GoPro App.

Hal anu kadua nyaéta ngaunduh aplikasi anu ngamungkinkeun urang anggo GoPro salaku webcam tina PC kami. Parangkat lunak ieu sayogi ngalangkungan tautan ieu kana grup Facebook, anu urang kedah gabung pikeun ngaunduh aplikasi (éta sanés metoda anu pangsaéna tapi dina ayeuna éta mangrupikeun hiji-hijina pilihan).

Sakali kami parantos ngaunduh sareng masang parangkat lunak, urang kedah sambung ngalangkungan USB GoPro ka PC kami. Teras, dina pilihan aplikasi nélépon pidéo, urang kedah milih GoPro Camara salaku sumber gambar anu bakal kami anggo.

Tapi, urang henteu ngan ukur tiasa nganggo GoPro dina aplikasi nélépon pidéo, tapi ogé urang tiasa ngagunakeun éta dina vérsi wéb Zoom, Webex, Slack, Microsoft Teams sareng Discord, salian ti tiasa dianggo ku aplikasi Zoom, Webex, Slack, Google Meet, Microsoft TEams, Skype, Facebook Rooms, Discord


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.