Kumaha carana ngaktipkeun Mode Kaulinan sareng Game Bar di Windows 10

Windows 10

Beuki loba jalma anu ngagunakeun komputer Windows 10 -na pikeun maénkeun kaulinan. Salaku tambahan, seueur diantara aranjeunna henteu terang yén anjeun gaduh paningkatan anu sayogi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun pinuh tim nalika maén. Éta nyaéta Mode Kaulinan, anu urang sayogi dina sistem operasi. Atuh, urang bakal gaduh pagelaran anu langkung saé nalika maén. Ku cara éta, sumberdaya difokuskeun kana tugas ieu dina komputer.

Maksadna yén sumber daya henteu diséépkeun kana fungsi anu henteu penting. Janten, ngamangpaatkeun Mode Game ieu dina Windows 10 tiasa dipikaresep pisan pikeun seueur pangguna dina sistem operasi. Janten upami anjeun hoyong tiasa nguntungkeun komputer nalika maén, anjeun kedah ngamangpaatkeunana.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta tiasa ngabantosan pisan upami urang hoyong nganggo komputer pikeun diputer. Utamana dina kaulinan tangtu anu nyéépkeun seueur sumber daya sareng meryogikeun maksimal komputer. Pikeun ngalakukeun ieu, hal anu pangpayunna urang kedah lakukeun nyaéta parios naha Mode Kaulinan ieu éta aya dina komputer Windows 10. Salaku tambahan, aya sababaraha aspek anu tiasa urang ngaropea.

Game Mode dina Windows 10

Modeu Kaulinan

Sakumaha biasana dina kaayaan sapertos kieu, Urang mimiti muka konfigurasi Windows 10. Urang tiasa aksés nganggo kombinasi tombol Win + I. Sakali parantos dibuka dina layar, urang kedah ngalebetkeun bagian gim. Nalika urang aya di jero, urang ningali sisi kénca layar, dina kolom anu kaluarna.

Kami mendakan serangkaian pilihan dina kolom éta. Salah sahijina nyaéta Game Mode, janten kami diklik. Éta fungsi pikeun tangtukeun naha komputer urang cocog kalayan fungsi ieu. Kusabab tiasa waé aya pangguna nganggo Windows 10 anu moal tiasa ngagunakeunana. Pencét sareng parios téks anu nembongan dina layar.

Game Mode henteu meryogikeun aktivasina di Windows 10. Komputer éta sorangan bakal ngadeteksi nalika urang ngajalankeun judul, sahingga éta bakal diaktipkeun sacara otomatis dina komputer. Sanaos, upami éta henteu acan diaktipkeun ku nyalira, urang tiasa maksa aktivasina. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah nganggo kombinasi konci Win + G. Ku cara kieu urang ngahontal yén sistem operasi kapaksa ngamimitian ku cara kieu.

Game Mode henteu ngan ukur datang kana sistem operasi. Tapi éta dibarengan ku Game Bar, anu panginten anjeun kantos kadangu. Mangrupikeun palang anu masihan urang aksés langsung kana pakakas anu dirancang pikeun gamer. Ku cara kieu, urang bakal ngalaksanakeun tindakan sapertos ngarekam layar, nyiarkeun kaulinan atanapi nyandak screenshot, diantara fungsi sanésna. Janten aranjeunna mangpaat pisan pikeun seueur pangguna.

Game Bar dina Windows 10

Bar Kaulinan

Nalika urang maksa ngamimitian Modeu Game, nganggo kombinasi konci Win + G, sistem operasi bakal naros ka kami upami urang hoyong muka Game Bar ieu. Kami ngan saukur kedah mariksa kotak anu kaluar sareng téks "Leres, ieu kaulinan", pikeun tiasa ngalaksanakeunana. Sanaos, normalna éta sacara otomatis kedah ngadeteksi nalika éta kaulinan, sahingga dimimitian nyalira.

Nalika éta diaktipkeun, urang bakal ningali yén dina layar urang gaduh Game Bar ieu, sareng sababaraha fungsi. Upami urang hoyong, gumantung kana gimna, urang tiasa ngaktipkeun Mode Kaulinan ieu atanapi henteu. Kusabab, saloba anjeun terang, aya kaulinan anu nyéépkeun langkung seueur sumber daya. Dina kasus sapertos kitu, urang kedah nganggo éta dina Windows 10. Sangkan fungsi sékundér éta henteu nganggo sumber daya. Komputer sahingga bakal fokus kana performa anu pangsaéna pikeun gim.

Upami anjeun hoyong ngarobih aspék Game Bar ieu dina sistem operasi, éta langsung. Kami angkat kana konfigurasi, teras urang lebetkeun bagian Kaulinan sareng di dinya, dina kolom kénca, kami gaduh bagian Game Bar. Aranjeunna ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih sababaraha aspék, sapertos potong kompas keyboard pikeun dianggo pikeun sababaraha fungsi. Janten upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngaropea sina resep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.