Kumaha carana ngaktipkeun pembaruan otomatis di Microsoft Store

Microsoft Store

Seueur pangguna anu henteu resep kana aplikasi anu parantos dipasangna update otomatis, dina raraga parios sacara pribadi naon anu parobihan anyar anu diwanohkeun dina pembaruan terakhir, hal anu tina Windows News kami henteu nyarankeun.

Kami henteu nyarankeun sabab éta salawasna disarankeun pikeun masang apdet pangénggalna dina raraga nyingkahan masalah kaamanan atanapi henteu stabilitas aplikasi. Salaku tambahan, upami aplikasi asalna ti Microsoft Store, langkung saé tibatan langkung saé, sabab éta Microsoft anu parantos masihan jalan payun kana distribusi aranjeunna.

Asalna, Microsoft Store anjeun gaduh pembaruan otomatis diaktipkeun tina aplikasi nalika aranjeunna sumping di toko. Nanging, dimungkinkeun pikeun nganonaktipkeun aranjeunna. Upami iraha waé anjeun panginten éta mangrupakeun ide anu saé nonaktipkeun pembaruan otomatis ti Microsoft Store sareng ayeuna anjeun hoyong aktipkeun deui, di handap ieu kuring nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun dituturkeun.

  • Sakali kami parantos muka toko aplikasi Windows 10, Microsoft Store, urang kedah pencét kana tilu titik horisontal kapendak di pojok kanan luhur aplikasi.
  • Teras, pencét dina konfigurasi.
  • Dina pilihan Konfigurasi, pilihan kahiji anu ditingalikeun nyaéta apdet otomatis. Urang kedah ngaktipkeun saklar éta upami urang hoyong pembaruan otomatis sayogi deui di Microsoft Store.

Kami henteu kedah nga-restart Windows pikeun parobihan, sabab éta aplikasi anu henteu mangaruhan operasi sistem, hungkul mangaruhan operasi aplikasi.

Aplikasi Microsoft Store sacara otomatis mariksa pembaruan anu anyar dugi ka diunduh sadidinten. Upami kitu, sareng kami parantos ngapdet diaktipkeun, ieu ngan bakal diénggalan upami urang muka aplikasi, operasi anu sakuduna robih janten langkung intuitif.

Salaku tambahan, aranjeunna ogé tiasa nambihan a dunya pikeun ikon aplikasi pikeun nginpokeun ka pangguna yén kami ngagaduhan pembaruan anu badé dipasang dina komputer kami.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.