Kumaha nganonaktipkeun bar game di Windows 10

Kumaha nganonaktipkeun bar game di Windows 10

Jandéla nempatkeun seueur alat pikeun kami pikeun ngaraenkeun kaulinan urang sapinuhna, kalebet kamungkinan tiasa ngirimkeun kaulinan urang atanapi bahkan ngarekamna pikeun engké unggah kana platform pidéo mana waé. Nanging, henteu sadayana anu ngarékam pidéo na. ogé anjeunna henteu niat janten streamer (sahenteuna pikeun ayeuna).

Fungsi Game DVR mirip pisan sareng anu tiasa urang mendakan dina PS4, pilihan anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarekam kaulinan urang atanapi ngirimkeunana langsung, tapi henteu sapertos PS4, dina Windows éta nunjukkeun unggal-unggal urang ngajalankeun kaulinan, tah ku Waktu , upami urang henteu nganggo, tiasa janten repot. Tulisan ieu tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha nganonaktipkeun bar kaulinan Windows 10.

Pikeun nganonaktifkeun palang gim anu dipidangkeun dina Windows 10 unggal-unggal urang ngajalankeun anu sayogi dina platform Microsoft atanapi sacara otomatis diakui, urang kedah ngalaksanakeun léngkah ieu:

Kumaha nganonaktipkeun bar game di Windows 10

  • Kahiji, urang kedah ngaksés pilihan konfigurasi Windows 10 ngalangkungan tombol pintas tombol Windows + i, atanapi ku mencét tombol start sareng roda roda gigi anu urang mendakan di luhur tombol kanggo ngahurungkeun, mareuman atanapi ngahurungkeun komputer.
  • Salajengna, urang buka bagian Kaulinan.
  • Dina bagian Kaulinan, dina kolom kénca kami mencét Xbox Game Bar sareng urang angkat ka komune di beulah katuhu.
  • Tungtungna, pikeun nyingkahan nunjukkeun palang gim anu disebut Xbox Game Bar, urang kedah nganonaktifkeun saklar anu perenahna di tempat munggaran.

Upami urang nganggo pengendali Xbox, urang tiasa ngantepkeun pilihan anu diaktipkeun anu ngamungkinkeun urang ngaksés bilah gim ieu ngalangkungan tombol anu saluyu, supados kamungkinan tiasa ngarekam gim atanapi ngirimkeun upami diperlukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.