Kumaha ngareset setelan jaringan dina Windows 10

Wifi

Aya tiasa seueur alesan naha konéksi internét pikeun alat-alat kami parantos lirén damel, henteu paduli naha kami nganggo kabel éternet sareng sambungan Wi-Fi. Dina kasus ieu, urang tiasa ngamimitian muterkeun sistem, router, operator ... tanpa lirén mikirkeun naon aya solusi anu bakal ngaluarkeun masalah anu sanés.

Upami alat-alat urang teu ngagaduhan konéksi internét, tapi upami smartphone, tablet atanapi alat urang anu nyambung ka jaringan anu sami, jelas yén masalahna nyaéta tim kami. Solusi panggancangna nyaéta mulangkeun nilai jaringan, prosés saderhana anu ku kami nunjukkeun anjeun di handap kumaha urang tiasa ngalaksanakeunana.

Naon hartosna ngareset setelan jaringan

Nalika ngareset nilai jaringan, sadaya adaptor jaringan dipiceun sareng dipiceun sareng setelan aslina bakal disimpen deui tina komponén jaringan anu sanés. Upami supir kartu jaringan sayogi ti Windows, éta bakal otomatis dipasang. Upami henteu, urang kedah nganjang ka halaman wéb pabrikan pikeun ngaunduh aranjeunna atanapi ningali dina kotak pakakas anu aya CD sareng supirna.

Para ngareset setelan jaringan komputer dikelola ku Windows 10, urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

ngareset setelan jaringan Windows 10

  • Kami ngaksés pilihanna Setélan Windows 10 ngalangkungan kombinasi konci Win + i, atanapi ngalangkungan menu mimitian, ku ngaklik roda roda gigi di sisi kénca menu.
  • Dina pilihan konfigurasi, hayu urang pencét Jaringan sareng Internét.
  • Dina bagian Jaringan sareng Internét, pencét dina kaayaan (perenahna dina kolom kénca).
  • Katuhu dina tungtung, dina kolom katuhu, pencét on Jaringan direset.

Saatos setélan jaringan parantos direset, komputer éta bakal balikan deui pikeun sacara otomatis ngarobih driver.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.