Kumaha ngaunduh medan perang 3 gratis sareng salamina

medan perang 3

Sareng kami balik deui kana beban, sakali deui pikeun nginpokeun ka anjeun ngeunaan kaulinan anu tiasa kami unduh sacara gratis sareng salamina. Waktos ieu ngeunaan medan perang 3, jelema nu nembak teu brukbrak jalma mimiti anu dipasihkeun ku Amazon upami kami pangguna Perdana. Upami ieu sanés masalahna, panginten anjeun terang sobat anu sareng bakal ngijinkeun anjeun ngamangpaatkeun panawaran ieu.

Sareng kuring nyarios ngantep anjeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, kusabab Amazon nawiskeun kami kode unduh kanggo Asal, toko dimana gimna sayogi, janten sakali diunduh, teu kedah iraha waé urang ngagaduhan akun Amazon Prime anu numbu. Salajengna kuring nunjukkeun kumaha anjeun tiasa kéngingkeun Battefiled 3 gratis sareng salamina.

medan perang 3

Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta nganjang ka halaman jarah Amazon Perdana liwat tautan ieu sareng milari Battlefield 3. Salajengna, pencét dina tombol Kéngingkeun ayeuna sareng kode unduh bakal ditingalikeun, kode undeuran anu urang kedah tebus ngalangkungan aplikasi Asal dina PC urang.

medan perang 3

Pikeun nuliskeun kodeu unduh, urang muka aplikasi Asal sareng angkat ka Ménu asal - Ngaleungitkeun kode produk. Dina jandéla salajengna kami mastikeun yén kode ieu bakal dikaitkeun sareng akun kami sareng éta waé. Kami parantos ngagaduhan dina akun kami Pertempuran Perang 3 gratis sareng salamina.

Validitas tawarkeun

Panawaran ieu sayogi dugi ka 29 Januari 2021 payun, Janten anjeun gaduh waktos langkung ti cekap pikeun milarian sobat anu teu resep kana kaulinan anu kode ieu tiasa nyayogikeun anjeun.

Para unduh peluncur gim Asal, anjeun tiasa ngalakukeun langsung ngalangkungan tautan ieu. Upami anjeun resep némbak gim, anjeun tiasa nyobian Apex Legends, gaya némbak jelema kahiji anu bébas sareng perang gaya royale.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.