Kumaha ngaunduh Isolasi Alien gratis sareng salamina

Asingasi Isolasi gratis

Neruskeun promosi anu dilakukeun ku urang ti Epic Games sayogi pikeun urang salami Natal ieu, dinten ayeuna giliran Alien Isolation, salah sahiji gim anu pangsaéna anu bakal kapendak dina promosi ieu, judul anu Harga biasa 36,99 euro boh di Epic Games Store boh dina Steam.

Wawaran ieu Éta ngan ukur aya dugi énjing, 22 Désémber tabuh 5 sonten. (Waktos Spanyol). Upami anjeun resep kana saga Alien, langkung saé anu munggaran, anjeun pasti bakal nampi gelar ieu, judul anu nyandak urang ka jero stasiun ruang angkasa Sevastopol, dimana urang bakal mendakan hartos aslina tina teror, sakumaha anu tiasa urang baca dina pedaran ngeunaan lakon.

Dina Pangasingkeun Alien kami nempatkeun diri kana sapatu Ellen Ripley, anu saatos angkat ka bumi pikeun misi di luar angkasa janji ka putrina yén bakal balik deui pikeun ulang taun ka-XNUMX na, tapi henteu kantos uih deui.

15 taun saatosna, putrina, Amanda Ripley, terang yén aranjeunna gaduh dicandak log hiber indungna sareng anjeunna nuju ka stasiun luar angkasa Sevastopol pikeun méréskeun leungit indungna, tapi anjeunna bakal mendakan skénario anu pikasieuneun.

Tanpa pitulung atanapi persiapan, urang kedah nempatkeun patut urang pikeun uji pikeun nyobaan kaluar ti dinya hirup tina stasiun labirin.

Dina raraga mikaresep Alien Isolation, komputer urang kedah dikokolakeun, sahenteuna ku Windows 7 dina versi 32-bit na, tapi versi 64-bit disarankeun. Parabotna sahenteuna kedah hiji Intel Core 2 Duo jam 3.16 Ghz, 4 GB RAM sareng kartu grafik sareng mémori grafik 1 GB.

Boh sora kaulinan sareng téks, Éta ditarjamahkeun kana basa Spanyol ti Spanyol. Salaku tambahan, urang tiasa nganggo aksésoris anu béda pikeun judul ieu kirang ti 2 euro, janten upami anjeun parantos ngagaduhan judul ieu, anjeun panginten tiasa resep ngamangpaatkeun tawaran DLC anu sayogi ku harga anu dikirangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.