Kumaha ngaunduh Rage 2 haratis sareng salamina

ngamuk 2

Minggu ayeuna, jalma-jalma di Epic Games Store masihan urang dua gim: Rage 2 sareng Absolute Drifting Zen Edition. Ngamuk 2 gaduh harga biasa 59,99 euro, janten ngalambangkeun tawaran anu urang moal sono, sanaos kami henteu ngagaduhan tim pikeun nganikmatan ayeuna, tapi urang gaduh masa depan.

Wawaran ieu sayogi dugi ka 25 Pébruari salajengna tabuh 5 sonten (waktos Spanyol). Tukangeun judul ieu nyaéta ID Software, dipikaterang ku gim mitos Doom, ti pertengahan taun 90an anu ayeuna langkung hirup tibatan kantos, salian ti Bethesda.

Ngamuk 2 nempatkeun urang di salah sahiji waktos awon pikeun umat manusa saatos ragrag asteroid anu musnah 80% penduduk. Geng anu haus getih henteu aya gunana ngurilingan jalan raya sareng Otoritas anu kejem ngaharepkeun maréntahkeun anu salamet ku fist beusi.

Dina Rage 2 urang nempatkeun diri kana sapatu Walker, Ranger panungtungan Wasteland ngancam kakuatan Otoritas. Nalika bumi anjeun dicandak ti anjeun sareng ditingalkeun pikeun maot, anjeun bakal bajoang dina nami kaadilan sareng kabébasan.

Nampilkeun tempur kendaraan gancang-gancang, jelema nu nembak teu brukbrak jelema teu waras, sareng dunya kabuka ngeusi kegilaan, anjeun bakal ngalangkungan Wasteland anu teu kendatna dimana anjeun merjuangkeun geng sadis pikeun milarian pakakas sareng téknologi pikeun ngagulingkeun domain Otoritas anu neken sakali sareng sadayana .

Ngamuk 2 syarat minimum

Pikeun tiasa nampi gelar ieu, tim kami kedah dikelola ku Windows 7 teras-terasan. Prosesor minimum pikeun tiasa maénkeun Rage 2 nyaéta a Intel Core i5 3370 atanapi Ryzen 3 1300X, 8 GB RAM sareng kartu grafik anu sahanteuna 3 GB RAM.

Boh sorana boh téks na téh ditarjamahkeun kana basa Spanyol ti Spanyol sareng Spanyol ti Amérika Latin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.