Kumaha ngaunduh Peradaban VI gratis pikeun PC

Unduh Peradaban VI

Sakali deui kami wajib ngabagi ka anjeun sadayana tawaran éta urang moal tiasa ngaunduh kabur. Minggu kamari, urang nunjukkeun ka anjeun kumaha unduh grand steal auto v sapinuhna gratis. Dinten ayeuna giliran giliran judul hebat anu sanés sanaos henteu diakui sapertos GTA 5.

Urang nyarioskeun Peradaban IV kaulinan anu Éta gaduh harga biasa di Epic Games Store 59,99 euro, tapi éta urang tiasa ngaunduh gratis dugi ka 28 Méi tabuh 5 sonten (waktos Spanyol). Ieu léngkah-léngkah pikeun dituturkeun pikeun nikmati judul hebat pisan ieu gratis.

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unduh installer ti Epic Games Store sareng muka rekening. Upami anjeun maénkeun Fortnite, anjeun parantos gaduh akun Epic, janten anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngaunduh game sareng ngaitkeun kana akun anu sami.

Sakali kami parantos ngaunduh, nyiptakeun akun sareng muka aplikasi Epic Games Store, urang angkat ka Bumi, dimana tautan pikeun ngaunduh Peradaban VI gratis ditingalikeun. Sakali kami parantos ngaksés bagian gim, urang kedah waé klik dina Get to associate it with our account.

Urang henteu kedah masangna dina komputer urang, kumargi sakali pakait sareng akun kami, urang tiasa masang iraha waé anu dipikahoyong, gim na gratis salamina, éta sanés sidang terbatas dina waktos sabab biasana aya dina sababaraha judul.

Persyaratan minimum peradaban VI

  • Versi Windows: 7, 8.1, 10 dina versi 64-bit
  • Prosesor: Intel Core i3 di 2.5 Ghz atanapi AMD Phenom II di 2.6 Ghz
  • Memori RAM: 4 GB (disarankeun 8 GB).
  • Spasi gudang anu diperyogikeun: 12 GB
  • Kartu grafis: 1 GB kalayan DirectX
  • Kaulinan ditarjamahkeun kana basa Spanyol (ti Spanyol) duanana dialog sareng téks.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.