Kumaha ngaunduh Star Wars Battlefront II gratis sareng salamina

Star Wars Battlefront II

Saminggu deui, jalma-jalma di Epic Games nempatkeun ka urang kaulinan anyar anu tiasa urang unduh sacara gratis sareng salamina. Waktos ieu éta judul anu saé. Abdi nyarios Star Wars Battlefront II - Édisi Perayaan, kaulinan anu gaduh harga biasa euro 39,99 dina Epic Games Store.

Sapertos sadayana tawaran anu dipikagaduh ku urang-urang di Epic, judul ieu sayogi kanggo diunduh dugi ka 21 Januari payun jam 5 siang (Waktos Spanyol). Dina waktos éta, pertandingan anu bakal dipasihkeun Epic Games bakal janten anu sanés sareng moal mungkin pikeun teraskeun ngadownload judul ieu gratis.

Dina urutan pikeun ngaunduh judul ieu, anjeun kedah ogé hayu urang gaduh akun Electronic Arts, kumargi judul ieu moal sayogi pikeun diunduh ti installer Epic Games, tapi ku pamasangan Electronic Arts 'Origin.

Star Wars Battlefront II

Upami anjeun teu acan gaduh akun nganggo Electronic Arts, anjeun tiasa unduh installer tina halaman wéb ieu sareng ngadamel akun saatos anjeun dipasang. Sakali anjeun ngahubungkeun akun Epic anjeun sareng EA's, Star Wars Battlefront II bakal sayogi pikeun diunduh. ngalangkungan pamasang Seni Éléktronik.

Syarat Star Wars Battlefront II

Pikeun tiasa nampi gelar ieu dina kaayaan, tim kami kedah dikelola ku Windows 7 SP1 64-bit atanapi engké. Prosesorna kedah a Intel Core i5 6600K atanapi AMD FX 6350 Dibaturan ku 8 GB RAM. Ngeunaan grafik, konfigurasi memori minimum 2 GB, Radeon HD 7850 sareng GeForce GTX 660 janten minimum anu ditampi.

Ruang hard disk nyaéta 60 GB, janten urang tiasa ngabersihkeun alat-alat urang upami urang badé masangkeun gim ieu sareng mimiti mikaresep. Boh sora tina kaulinan ieu sareng téks na, anjeun bakal mendakan ditarjamahkeun kana basa Spanyol ti Spanyol sareng Amérika Latin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.