Kumaha cara ngaunduh gratis Sésa: Ti Ashes, kaulinan jelema nembak salamet jalma katilu

Sésa ti Ashes

Jalma-jalma ti Epic Games parantos dianggo dugi ka tanggal 20 Agustus payun jam 17:XNUMX sonten (waktos Spanyol) kaulinan gratis sanés salaku tambahan Koleksi Alto. Kami ngobrolkeun Sésa: Ti Abong, a jKaulinan salamet sareng tukang nembak jalma katilu disetél dina dunya pasca-apokaliptik kaserang ku mahluk anu pikasieuneun.

Judul ieu ngajantenkeun urang teh salamet terakhir umat manusa dimana urang kedah nyanghareupan nyalira atanapi di tim dugi ka tilu pamuter jam musuh maut sareng bos akhir anu pikasieuneun pikeun ngarebut deui sareng ngawangun deui sadayana anu leungit

Pasukan jahat ti dimensi anu sanés parantos ngabijilkeun dunya kana kakacauan mutlak sareng kamanusaan caket pupus. Untungna, manusa ngagaduhan téknologi anu ngamungkinkeun aranjeunna muka portal pikeun dunya anu sanés sareng alternatip kanyataan. Hatur nuhun kana portal ieu aranjeunna bakal nyobian ngungkabkeun asal usul mahluk anu parantos nyerang planét, milari sumber daya pikeun salamet sareng berjuang pikeun ngawangun deui kamanusaan.

Sésa: Tina Sarat Lebu

Syarat minimal

  • Windows 7/8/10 (64 bit)
  • Intel Core i3 - 7350k dina 4,20 GHz atanapi saluhureuna.
  • 8 GB RAM
  • AMD Radeon RX 470

Syarat anu Disarankeun

  • Windows 7/8/10 (64 bit)
  • Intel Core i5-4590 dina 3,7 GHz atanapi saluhureuna.
  • 8 GB RAM
  • Nvidia GeForce GTX 970

Boh sora kaulinan sareng téks na aya dina basa Spanyol ti Spanyol.

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, Urang kedah gaduh aplikasi Epic Games dipasang di tim kami, aksés éta sareng buka Bagéan toko sareng bagian Kaulinan Gratis. Perlu diinget, sakali deui, yén panawaran ieu ngan ukur dugi ka Kemis salajengna, 20 Agustus jam 17:XNUMX sonten (waktos Spanyol).

Dina waktos éta, gim gratis anu urang gaduh dina minggu ieu bakal robih pikeun anu sanés anu sami atanapi langkung pikaresepeun. Tina Windows News kami bakal ngawartosan anjeun langsung ngeunaan judul anyar anu Epic Games nyayogikeunana pikeun kami gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.