Janten anjeun tiasa nganggo Spotify pikeun ngupingkeun lagu-lagu anu anjeun simpen dina komputer

Spotify

Teu aya ragu yén salah sahiji layanan streaming musik pang populerna ayeuna nyaéta Spotify. Sareng mangrupikeun hal éta, kanyataan yén dina sababaraha kasempetan éta ngamungkinkeun réproduksi musik gratis mangrupikeun titik anu dipikaresep, salian kasaluyuan sareng sistem operasi anu béda, anu henteu kajantenan kalayan jasa anu sanés. Kusabab alesan anu sami ieu, kamungkinan komputer anjeun gaduh aplikasi resmi na pikeun dipasang.

Nanging, naon anu henteu terang sababaraha nyaéta aplikasi Spotify pikeun Windows nyalira, Salain ti kamungkinan maénkeun lagu tina jasa anu sami, éta ogé ngamungkinkeun anjeun nganggo file lokal. Ku cara ieu, anjeun tiasa sacara gampil ngagunakeunana pikeun maénkeun sababaraha lagu anu parantos anjeun terintegrasi kana komputer langsung henteu tinggaleun program éta nyalira.

Kumaha Cara maénkeun Lagu disimpen dina Komputer Anjeun Ngagunakeun Spotify

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, Spotify parantos nawiskeun kamungkinan ieu kanggo waktos anu lami, sareng éta tiasa seueur mangpaat dina sababaraha kasus. Dina hiji sisi, éta bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kanyamanan ku teu diperyogikeun pikeun gentos antara program anu sanés sareng, sajaba ti ieu, anjeun tiasa nganggo sadaya fungsi aplikasi, sapertos anu tiasa terjadi pangaruh crossfade.

Nganggap hal ieu, pikeun ngahijikeun lagu tina komputer anjeun, anjeun kedah aksés setélan Spotify ku ngaklik panah anu nembongan di gigir profil anjeun dina aplikasi. Teras, dina bagian "File Lokal", anjeun kedah aktipkeun pilihan "Tembongkeun file lokal". Nalika anjeun ngalakukeun éta, anjeun kedah tingali pilihan anu aya dilegaan sahingga anjeun tiasa nambihan lagu. Sacara standar, folder na unduhan sareng perpustakaan musik nembongan, tapi Upami anjeun kersa, anjeun tiasa nambihan folder alternatif ku ngaklik tombol "Tambihkeun sumber". anu anjeun bakal mendakan di lokasi anu sami.

Spotify
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngaksés Spotify tina komputer naon waé tanpa masang nanaon

Tembongkeun file lokal di Spotify pikeun Windows

Teras, dina bagian perpustakaan lagu di kénca, anjeun tiasa ningali kumaha ayeuna bagian disebut Arsip Lokal, dimana anjeun bakal mendakan sadaya lagu anu dikumpulkeun ku Spotify tina lokasi anu sanés anu parantos anjeun pilih dina setélan program.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto F. cenahna

    Kuring henteu terang yén Spotify ngahijikeun fungsi éta, tapi tiasa janten mangpaat pisan. Nuhun kana inpo na!

    1.    Fransisco Fernandez cenahna

      Hatur nuhun ka anu parantos maca Alberto, salam 😉