Speedtest: parios laju nyata sambungan Internet anjeun gratis kalayan aplikasi ieu

Ookla Speedtest

Ayeuna, seuseueurna operator télékomunikasi nawiskeun laju anu béda dina hal konéksi internét, khususna dina kasus-kasus anu serat optik sayogi pikeun nawiskeun langkung langkung pas tibatan dina kasus sanésna, sapertos ADSL atanapi kabel koaksial.

Nanging, sanaos kitu kagancangan anu dikontrak moal salawasna ditawarkeun pikeun hiji alesan atanapi anu sanés, anu tiasa janten indikasi sababaraha jenis masalah. Éta sababna, dina kasus sapertos kitu, disarankeun pikeun mariksa éta sareng, upami bédana antara naon anu dikontrak sareng kagancangan anu ditawarkeun ageung pisan, hubungi panyadia jaringan pikeun ngaidentipikasi dimana lepatna tiasa pasihan solusina, sareng Éta di cek ieu dimana Speedtest lebet.

Janten anjeun tiasa nguji kagancangan konéksi Internét anjeun sareng Speedtest pikeun Windows

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, Speedtest mangrupikeun jasa anu ditawarkeun ku firma Ookla, kalayan sérver anu béda ditempatkeun ku firma di sakumna dunya. Salaku tambahan kana sababaraha layanan online na, Speedtest sayogi salaku aplikasi mandiri pikeun Windows 10, janten sayogi pikeun diunduh gratis di Microsoft Store.

Ku cara kieu, pikeun akurat nguji kagancangan sambungan Internet anjeun, anjeun kedah mimitian ku masang aplikasi ti toko. Kahiji kalina anjeun mukakeunana, sakali éta diunduh sareng dipasang, éta bakal naroskeun aksés ka lokasi pikeun milari pangunjung anu caket. Éta henteu wajib masihan aksés, tapi ngalakukeun éta nyayogikeun hasilna langkung akurat. Salaku tambahan, anjeun ogé kedah nampi komitmen privasi Ookla.

router
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon 192.168.1.1 sareng kumaha ngaksésna tina Windows

Saatosna, panggunaan aplikasi na cukup saderhana. Di handapeun anjeun tiasa milih sérver sacara manual anu anjeun hoyong sambung upami anjeun resep (éta mangrupikeun léngkah opsional, upami henteu, anu pang caketna bakal dipilih) teras anjeun ngan ukur kedah klik dina tombol mimitian konéng sareng antosan sakedap dugi data ping anu saleresna, kagancangan unduh sareng kecepatan unggah ditampilkeun ditawarkeun ku konéksi Internét anjeun.

Kalayan éta, anjeun kedah tiasa ngadamel ngabandingkeun antara naon anu ditawarkeun ku operator Internet anjeun sareng kecepatan anjeun leres-leres nampi, Sangkan anjeun tiasa nyandak tindakan upami diperlukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.