Mails Spring, alternatif gratis pikeun Mozilla Thunderbird

Suratna

Mozilla Thunderbird henteu ngalangkungan momen anu pangsaéna sareng Outlook, klien Microsoft, biasana henteu ekonomis pisan pikeun seueur pangguna, sahenteuna upami urang hoyong manpaat tina program Microsoft Office. Éta sababna seueur pangguna boh nganggo aplikasi wéb atanapi tungtungna nganggo Mozilla Thunderbird, tapi untungna aya pilihan sanés pikeun pangguna Windows.

Salah sahiji pilihan ieu disebat Mailspring, program Perangkat Lunak Gratis anu urang tiasa anggo boh dina komputer Windows atanapi dina komputer sanés anu nganggo sistem operasi anu sanés.

Mails Spring mangrupikeun program palanggan éléktronik anu dumasar kana Nylas N1 anu kawéntar. Anu terakhir lirén ngembangkeun sareng dumasar kana kodeu na, Mailspring didamel. Mails Spring ngagaduhan antar muka minimalis anu ngingetkeun urang ngeunaan email klien macOS. Klién ieu anggo mesin dumasar C ++ asli asli anu ningkatkeun kagancangan program ngalangkungan Nylas N1. Hal ieu ngajantenkeun unggah, milarian, sareng ngaunduh email langkung gancang.

Program ieu sanggup ngadukung sadaya jinis akun email, kalebet IMAP, Gmail atanapi Office 365, janten kami moal ngagaduhan masalah nalika nyingkronkeun program Mailspring sareng email kami. Éta ogé ngagaduhan fungsi pamilarian, fungsi anu ngamungkinkeun kami milarian sareng ngalacak email naon anu parantos urang simpen. Teras Mailspring ngagaduhan fitur sanés sapertos ngalacak tautan, maca resi, atanapi témplat réspon gancang.

Subyek personalisasi ogé aya dina program email ieu. Sanaos kami nyarios anjeun gaduh katingali mirip sareng macOS MailPenampilanna tiasa dirobih sareng disesuaikan sareng karesep urang, nempatkeun aspek "windows" langkung atanapi langsung milih karya seni anu sanés pikeun program.

Mailspring ngagaduhan dua jinis program: versi freemium sareng versi Pro atanapi anu mayar. Duanana vérsi gaduh dasar sareng naon anu parantos kami sebutkan di luhur, tapi versi Pro bakal ngagaduhan fitur anyar anu teu gaduh versi freemium atanapi anu anjeun bakal nampi engké. Anjeun tiasa kéngingkeun palanggan email ieu ngalangkungan ieu link. Mailspring mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu milari klién email, sanaos masih gaduh kakirangan seueur klien email: aranjeunna ngaitkeun anjeun kana hiji alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.