Janten anjeun tiasa masang Security Security dina Windows, antivirus gratis pikeun klien Movistar

Movistar

Sawatara waktos ka pengker, ti Telefónica de España ngahontal kasapukan sareng perusahaan kaamanan populér McAfee dina urutan nawiskeun garis kontrak mobile Movistar Fusión sareng bungkusan konvergen gratis pikeun kaamanan tambahan.

Tambahan ieu dibaptis nganggo nami Sambungan Aman, sareng saatos sadaya patalimarga ngalangkungan data sélulér sareng sambungan serat atanapi ADSL aktip, dianalisis dina tingkat jaringan, pikeun nyegah koneksi anu bahaya. Tapi, masih aya deui, sabab upami anjeun pelanggan Fusion sareng anjeun parantos ngaktipkeun layanan, anjeun tiasa ngaunduh antivirus McAfee gratis dina komputer Windows atanapi sistem operasi anu sanés kalayan gampang, sapertos anu bakal kami nunjukkeun.

Kumaha cara ngaunduh antipirus McAfee gratis pikeun palanggan Movistar Fusion

Mimiti, sakumaha anu parantos kami sebatkeun, pamasangan peryogi sababaraha sarat khusus anu bade kami rinci di handap, janten Penting pisan pikeun anjeun ngagaduhan éta pikeun tiasa nga-instal Kaamanan Alat gratis. Nya kitu, tetep diémutan yén panyalindungan anu ditawarkeun nyaéta panyalindungan McAfee, sareng anu dina hal ieu sanes salah sahiji panyalindungan anu pangsaéna. Kusabab kitu, upami anjeun langkung resep mésér antipirus sanés pikeun Windows, kami nyarankeun anjeun ningali jalma anu ngagaduhan panyalindungan anu langkung saé.

Perlindungan sareng kaamanan
Tulisan anu aya hubunganana:
Antipirus pangsaéna kanggo Windows 10 taun 2020

Persyaratan pikeun kéngingkeun Kaamanan Alat gratis

Penting pikeun dicatet éta Tawaran ieu ngan ukur sayogi pikeun palanggan Movistar Fusión di Spanyol (Ngan ukur panyalindungan tingkat jaringan anu disayogikeun pikeun konsumén lini kontrak). Upami ieu hal anjeun, pikeun neraskeun perlu éta aktipkeun jasa Sambungan Aman dina landline anjeun, sedemikian rupa sehingga patalimarga sambungan serat optik bumi anjeun, sambungan ADSL atanapi 4G bakal dianalisis dina tingkat jaringan ku Telefónica.

Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa aksés ngaliwatan tautan ieu dimana anjeun tiasa ngaktipkeunana ku log in sareng kecap akses anjeun salaku anu gaduh garis, salian ti terang sadayana detail anu cocog ngeunaan jasa sareng nampi kontrak, atanapi langsung ngalangkungan aplikasi. Upami aya masalah sareng anjeun, anjeun tiasa ngahubungi liwat salah sahiji saluran anu diaktipkeun.

Unduh Kaamanan Alat pikeun Windows

Sakali léngkah-léngkah saacanna réngsé, anjeun kedah ngaksés halaman wéb connectionsegura.movistar.es, anu parantos janten panel administrasi tina jasa sual. Di dinya anjeun kedah tiasa ningali serangan anu béda anu dikokolakeun ku Secure Connection, tapi anu kedah anjeun lakukeun pencét di sisi kénca dina pilihan Kaamanan Alat.

Antipirus Gratis Avast
Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu kumaha anjeun tiasa masang antivirus Avast gratis dina komputer tanpa sambungan Internet

Teras, di sisi katuhu, anjeun bakal ningali kumaha lisénsi anu anjeun masih sayogi pikeun ngaunduh Security Device nembongan. Anjeun kedah émut yén 5 total kalebet kanggo alat Android, iOS, macOS sareng Windows gratis. Upami anjeun sayogi, anjeun kedah pencét tombol bodas nganggo téks na "Kanggo ngaunduh" pikeun ngamimitian

Unduh Gratis Alat Kaamanan (McAfee) ti Movistar

Saatos anjeun bakal angkat ka halaman unduh McAfee nyalira, dimana anjeun kedah milih sistem operasi Windows komputer anjeun, teras kode lisénsi bakal ditingalikeun. Umumna, anjeun moal meryogikeunana, tapi mangrupakeun ide anu saé pikeun nyeratna upami prosés pamasangan atanapi anu sami nyurung anjeun. Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, anjeun bakal tiasa nampi lisénsi sareng istilah privasi McAfee sareng Movistar sareng unduhan installer bakal dimimitian.

Pamasangan sareng léngkah munggaran nganggo Alat Kaamanan

Sakali anjeun muka installer sareng masihan ijin anu diperyogikeun, anjeun tiasa ningali kumaha gancang mimitian scan komputer anjeun pikeun ancaman atanapi teu cocog sareng komputer. Éta tiasa ngingetkeun anjeun yén perlu dipiceun program atanapi anu sami pikeun neraskeun, contona.

Perlindungan sareng kaamanan
Tulisan anu aya hubunganana:
Antipirus pangsaéna kanggo Windows 10 taun 2020

Teras sacara otomatis bakal dimimitian ku undeuran parangkat lunak kaamanan lengkep tina Internét, ogé pamasangan anu saluyu. Prosés ieu tiasa nyandak waktos gumantung kana kagancangan komputer anjeun, ogé sambungan. Nanging, henteu kedah lami teuing pikeun siap-siap pikeun ngamimitian ngonfigurasi sareng ngalindungan anjeun.

Pasang Movistar Device Security (McAfee) dina Windows

Sakali dipasang, anjeun bakal ningali kumaha antipirus anu dimaksud nyaéta McAfee nyalira, ngan éta kalebet sababaraha kustomisasi ku operator, sapertos ngarobih logo sareng nami nuju ka Security Device atanapi warnana. Pertama kali anjeun mukakeunana, konfigurasi gancang bakal dilaksanakeun teras éta kedah mayungan komputer anjeun sacara aktip, sacara logis definisi kaamanan McAfee anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.