Kumaha carana masang Kdenlive dina Windows

Potret layar Kdenlive.

Sanaos program sapertos Camstasia atanapi Pinnacle Studio mangrupikeun alat anu pikaresep pikeun nyiptakeun sareng ngédit pidéo, aya seueur alternatif gratis sanés anu tiasa urang pasang dina Windows sareng éta sami sareng pilihan propriétari.

Dina hal ieu kami bade nyaritakeun kumaha masang Kdenlive, éditor pidéo tina proyék KDE anu nembé nambihan Windows kana daptar sistem operasi anjeun. Kdenlive mangrupikeun salah sahiji éditor pidéo gratis pangsaéna. Pilihan éditan na seueur sareng hasilna teu kedah sirik kana program propésional.

Tapi kabeneran aya éta dina aspék pamasangan kanggo Windows, Kdenlive masih seueur kénéh anu diarepkeun. Pamasanganana henteu gampang pikeun pemula bahkan pikeun pangguna canggih, upami inpormasi pelengkap henteu dikonsultasi, pamasanganna sesah.

Kdenlive pikeun Windows teu acan gaduh installer tapi tiasa dianggo dina Windows

Mimiti urang kedah kéngingkeun program na Kdenlive pikeun Windows sareng codec FFmpeg64. Sakali kami parantos ngaunduh duanana paket pos, urang kedah heula muka zip paket Kdenlive teras paket codec. Sakali ieu réngsé, urang lebet kana folder codecs na urang nyalin folder _bin_ sareng _presets_. Ayeuna urang témpélkeun folder-folder ieu dina folder Kdenlive.

Sakali sadaya file sareng subférder parantos dipindahkeun, kami ngaéksekusi file exe anu aya di jero folder pikeun muka program, nutupkeun sareng muka deui supados sadaya konfigurasi anu diperlukeun dilaksanakeun.

Kalayan ieu, éditor Kdenlive siap dianggo dina Windows kami. Hanjakalna kami henteu ngagaduhan installer pikeun program ieu, tapi éta mangrupikeun hal anu samentawis, hal anu bakal dilereskeun ku vérsi anu bakal datang. Dugi ka waktos éta dugi, urang kedah ngagaduhan folder anu parantos kami zip pikeun éditor pikeun jalan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.