Microsoft ngabatalkeun dukungan SensorCore pikeun Windows 10

Windows 10 Mobile

Ti Microsoft aranjeunna teras-terasan damel atos masihan dukungan pangsaéna pikeun platform aplikasi universalna (Aplikasi Universal atanapi UWP), salah sahiji cornerstone tempat dumukna Windows 10 sareng tanpa ragu, daya tarik anu saé pikeun sadaya programer anu hoyong langkung caket kana sistem operasi ieu. Salami waktos ieu dukungan sababaraha aplikasi parantos turun, khusus anu mangrupikeun warisan eksklusif pikeun Nokia sareng waktos ieu terserah ka anu damel. SensorCore SDK, ka mana parantos mutuskeun mundur dana pikeun ngadorong panggunaan API anyar aplikasi universalna.

Salah sahiji aplikasi mendasar anu dianggo ku SDK anu kami sebatkeun nyaéta Kaséhatan & Kaséhatan, anu nyimpulkeun kagiatan sapopoé urang ku nunjukkeun jumlah kalori anu urang bakar sareng jarak anu kami ngumbara, diantara inpormasi anu dipikaresep.

Microsoft hoyong ngahijikeun SensorCore SDK sareng Universal Apps API sareng ku sabab éta nyarankeun ngamimitian ngagunakeun detéksi kagiatan sareng telepon pedometer anyar. Ieu tiasa ngonpigurasi tina ménu Setélan> Privasi> Gerakan dina Windows 10 Mobile anjeun. Sakali di jero, urang tiasa ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun kumpulan data, mupus riwayat atanapi ningali kumaha aplikasi ngagunakeun inpormasi urang upami urang hoyong terang data cenah.

API anyar anu ditepikeun ku Microsoft ka urang meryogikeun alat urang pikeun saluyu, nyaéta anu nyebatkeun, yén prosésor ngempelkeun pedometer sareng altimeter sahenteuna, salian ti sénsor anu sanés. Syaratna bakal langkung luhur kusabab fungsionalitas énggal anu badé sumping, tah Alat anu lami bakal ningali fungsina terbatas dina fitur anyar ieu. Dina dua kaayaan, fitur anu cocog sareng Gerak diperlukeun dina Windows 10.

Upami urang hoyong ngabayangkeun ciri-ciri terminal urang urang tiasa marios deui tina bagian tina konfigurasi, dimana urang bakal ditingalikeun sadaya aplikasi anu tiasa ngaamanpaatkeun sensor tanpa nunjukkeun yén urang ngagaduhan anu diperlukeun pikeun ngajalankeun sadaya aplikasi.

Saterasna, Data dina aplikasi gerak, dina bagian Extras tina Nokia Lumia, moal dianggo hatur nuhun kana API anyar.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.