Modeu forge Halo 5 bakal gratis pikeun Windows 10

halo 5 ngajalin

El modeu ngajalin kumpulkeun pakakas éditan kaulinan Halo 5 y Éta bakal sumping gratis dina sababaraha bulan ka payun dina platform Windows 10. Sakumaha diumumkeun ku pamekar 343 Industries, kalayan utiliti ieu pamaén anu nganggo PC bakal tiasa ngédit tingkat gimna nyalira sareng nyebarkeunana engké pikeun nikmati di Xbox One na.

Fungsi-fungsi anu bakal dilebetkeun editor ieu pikeun PC nyaéta sababaraha sareng diantarana urang tiasa nyorot dukungan keyboard sareng mouse, sababaraha resolusi kalebet 4K atanapi kamungkinan ngagaduhan bantosan ti réréncangan sanésna pikeun nyiptakeun sareng nguji kreasi urang dina Windows 10.

Kalayan Modeu Forge ieu kami parantos gaduh kasempetan pikeun ningali sababaraha ciptaan, nyaéta ti mini-kaulinan leutik nepi ka peta lengkep. Sadaya anu diédit tiasa diterbitkeun supados pamaén Xbox One anu sanés tiasa ngaraosan aranjeunna, sahingga ngembangna faktor sosial tina kagunaan éta nyalira.

Alat-alat sareng sistem operasi éta nyalira nyayogikeun kakuatan anu diperyogikeun pikeun masarakat anu langkung ageung sareng pangalaman pangguna anu langkung memuaskan berkat panggunaan keyboard sareng beurit, nunjukkeun panyipta na. Désainer nyalira, Tom French, ngagaduhan mamang naha tim pangembanganana bakal ngajantenkeun Forge damel sareng seueur jalma anu béda. Nawarkeunana gratis ngalangkungan Windows 10 mangrupikeun kaputusan anu bakal dilakukeun ampir sadaya pamaén tiasa nguji éta sareng ngembangkeun peta énggal pikeun Halo 5, Perancis nunjukkeun ngeunaan pakakasna nyalira.

Nawiskeun mesin nyiptakeun game parantos janten salah sahiji pilihan deui ayeuna pikeun ngalegaan eusi judul nyalira tina kamajuan anu dilakukeun ku komunitas pangguna na. Seueur permainan anu kalebet pilihan ieu, janten pengumuman ti 343 Industri henteu héran. Sugan aya anu langkung énggal nyaéta watesan sistem nyiptakeun Windows 10, cara tanpa ragu pikeun ngamajukeun sistem operasi pangénggalna ti perusahaan Microsoft.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.