Kumaha motong video dina Windows 10 tanpa masang nanaon

Pidio

Nalika damel sareng klip pidéo dina Windows 10, kaleresan anjeun henteu teras-terasan hoyongkeunana lengkep, tapi dina sababaraha waktos ngan ukur hiji bagian atanapi anu sami anu diperyogikeun. Pikeun méréskeun masalah ieu, seueur anu ngagunakeun alat online anu tiasa manpaat pisan.

Nanging, upami anjeun ngagaduhan Windows 10 dipasang dina komputer anjeun, anjeun moal peryogi salah sahiji alat ieu. Sareng éta, Sistem operasi éta sorangan kalebet pilihan salaku standar anu bakal ngabantosan anjeun nalika motong pidéo anjeun upami anjeun peryogi., tanpa kedah masang atanapi ngaunduh naon-naon dina komputer anjeun.

Janten anjeun tiasa motong pidéo anjeun upami ngagaduhan Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dina hal ieu upami anjeun ngagaduhan komputer anu ngagaduhan Windows 10, pikeun motong pidéo henteu perlu dipasang atanapi diunduh nanaon. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah heula buka pidéo anu anjeun pikahoyong nganggo "Pilem sareng TV", program anu standar sareng sistem operasi, sareng sering disetél salaku standar. Anjeun tiasa sacara gampil ngahontalna ku ngaklik tombol beurit katuhu, sareng milih éta dina bagian "Buka ku".

Potong pidéo dina Windows 10 tanpa masang nanaon: buka nganggo Pilem & TV

Sakali lebet, anjeun bakal ningali kumaha pidéo na mimiti diputer sacara otomatis. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ningali handapeun garis playback, khusus dina dropdown ditandaan ku édit pensil. Anjeun tiasa ningali kumaha rupa-rupa pilihan ditampilkeun, kalebet dina pilihan Édit dina Poto, pilihan pikeun motong kedah némbongan.

GIMP
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang GIMP dina komputer anjeun, éditor gambar gratis

Nalika anjeun mencét, pidéo bakal dibuka dina éditor aplikasi Windows 10 Photos, dimana anjeun kedah pindahkeun tombol di handapeun pikeun milih dimana anjeun hoyong klip pidéo ngamimitian sareng akhir.

Sakali pidéo na dipangkas, dina éditor Poto anjeun ngan ukur kedah pilih tombol "Simpen salaku" anu nembongan di belah katuhu luhur, pikeun milih dimana anjeun badé nyimpen pidéo anu diédit sareng dimana anjeun tiasa milarian nalika nganggo engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.