Naon Windows Update

update Windows

Upami hoyong terang naon windows update, keur naon jeung kumaha gawéna, anjeun geus datang ka artikel katuhu. Salaku tambahan, kami ogé bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngabéréskeun masalah anu béda-béda anu anjeun tiasa nyanghareupan nalika teu aya jalan pikeun ngajantenkeun éta jalan.

Naon Windows Update

update Windows

Windows Update nyaéta layanan Microsoft anu tanggung jawab pikeun ngapdet sistem operasi. Ngaliwatan Windows Update, sadaya patch anu diperyogikeun disebarkeun pikeun ngarengsekeun masalah kaamanan dina Windows sareng dina aplikasi Microsoft anu sanés.

update Windows
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon anu kudu dilakukeun upami Windows Update henteu jalan

Éta ogé dianggo pikeun ngadistribusikaeun Service Packs, sakumpulan program anu ngabenerkeun masalah sareng nambihan fitur anyar kana sistem. Salaku tambahan, éta tanggung jawab pikeun ngaunduh panggerak anu paling diropéa pikeun komponén anu parantos dipasang dina komputer urang.

Pikeun naon Windows Update?

Pembaruan Windows dianggo supados sadaya aplikasi Microsoft sareng sistem operasi sorangan salawasna diropéa sareng ditangtayungan tina kerentanan naon waé.

Salaku tambahan, aranjeunna ogé dianggo pikeun nambihan fitur anyar sareng perbaikan ka aplikasi Windows sareng Microsoft anu sayogi dina komputer anjeun.

Kumaha ngaksés Windows Update dina Windows 10 sareng Windows 11

Dimana Windows Update

Nganggap yén Windows 11 dumasar kana Windows 10, kalayan desain énggal, prosés aksés Windows 10 sami sareng Windows 11.

Pikeun ngaksés Windows Update sareng pariksa naha komputer urang ngagaduhan apdet anu ditangguhkeun, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:

  • Anu mimiti, urang kudu ngakses pilihan konfigurasi Windows ngaliwatan potong kompas keyboard Windows + i.
  • Salajengna, klik Update sareng kaamanan.
  • Dina kolom katuhu, Windows Update bakal dipintonkeun, babarengan jeung sagala apdet nu can dipasang.

Upami teu aya apdet, éta bakal nampilkeun téks Sadayana énggal! bareng jeung tanggal momen nu urang papanggih.

Upami tanggal éta henteu cocog, klik Pariksa apdet.

Kumaha ngaksés Windows Update dina Windows 8, Windows 7 sareng Windows Vista

Dina vérsi sateuacan Windows 10, sapertos Windows 8, Windows 7, sareng Windows Vista, Windows Update aya dina Panel Kontrol.

Urang ogé tiasa ngaksés éta ngalangkungan paréntah ajakan (CMD) ngalangkungan paréntah

  • kontrol / ngaran Microsoft.WindowsUpdate

Sadaya vérsi sateuacanna Windows 10 henteu dirojong sacara resmi ku Microsoft, janten upami anjeun parantos dipasang versi panganyarna sareng sadaya apdet anu dileupaskeun dina waktos éta, anjeun moal nampi deui.

Kumaha ngaksés Windows Update dina Windows XP, Windows 2000, Windows ME sareng Windows 98

Windows teu nyadiakeun pangrojong pikeun upgrades ka Windows XP jeung vérsi saméméhna. Kacuali komputer anjeun parantos dipasang sadaya apdet anu dileupaskeun dina waktos éta, ayeuna, mustahil pikeun ngapdet komputer.

Entong bingung Microsoft Store sareng Windows Update

Microsoft Store mangrupikeun toko aplikasi Microsoft, toko dimana urang tiasa ngaunduh sareng masang sajumlah ageung aplikasi, gratis sareng anu mayar.

Operasi Microsoft Store sami sareng Google Play Store sareng Apple App Store. Pembaruan sistem henteu disebarkeun ngaliwatan Microsoft Store.

Windows Update teu tiasa dianggo dina Windows 10

update Windows

Lamun tim kami dikelola ku Windows 10 ngalangkungan Windows Update sarta nembongkeun kami euweuh update anyar sanajan nyaho kanyataan yén aya hiji atawa leuwih sadia, didieu aya sababaraha métode pikeun ngajawab masalah ieu.

Balikan deui alat

Nalika urang ngagaduhan masalah operasi anu aya hubunganana sareng parangkat lunak, henteu masalah upami éta telepon sélulér, tablet atanapi komputer, hal kahiji anu kedah urang laksanakeun nyaéta ngamimitian deui.

Nalika dibalikan deui, sadaya file bakal disimpen deui dina tempatna, sadaya file anu tiasa disimpen dina mémori sareng ngaganggu operasi aplikasi bakal dipupus...

Unduh alat Windows 10 resmi

Upami saatos dibalikan deui, alat kami masih henteu milarian apdet énggal, pilihan sanés anu urang gaduh nyaéta pikeun ngaunduh asisten update Windows, asistén anu anjeun tiasa unduh ngalangkungan ieu. link.

Sakali kami geus diundeur wizard, urang ngajalankeun eta sarta ngadagoan aplikasi pikeun ngadeteksi versi mana kami geus dipasang na apdet naon urang geus pending dipasang.

Lajeng alat bakal ngamimitian ngundeur tur masang aranjeunna otomatis. Saatos prosésna réngsé, alat bakal tiasa nunjukkeun deui upami aya apdet anu ngantosan dipasang ngalangkungan Windows Update.

Mulangkeun ka versi samemehna

Dina 90% kasus, ngagunakeun dua metode di luhur ngalereskeun masalah Windows Update. Tapi, upami henteu, urang tiasa mulangkeun alat ka versi sateuacana.

Unggal waktos urang masang aplikasi anu tiasa mangaruhan fungsi sistem, Windows otomatis nyiptakeun titik pamulihan.

Ku cara kieu, upami saatos masang apdet atanapi aplikasi énggal, alat-alatna henteu tiasa dianggo sapertos di awal, urang tiasa uih deui kumaha éta sateuacan dipasang.

Kamungkinan salah sahiji apdet pangénggalna anu kami pasang henteu jalan sakumaha anu sakuduna sareng ngaganggu operasi Windows Update.

Prosés pikeun mulangkeun ka titik saméméhna éta henteu ngahapus dokumén, gambar sareng file anu kami simpen dina alat.

Pikeun mulangkeun komputer ka titik pamulihan saméméhna, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah ieu:

balikkeun sistem

  • Urang buka kotak search Windows jeung nulis Nyiptakeun titik mulangkeun jeung executing hasil munggaran ditémbongkeun.
  • Salajengna, urang buka handap jandela teras klik dina Sistem balikkeun.
  • Salajengna, jandela bakal némbongan éta wartosan kami naon prosés restorasi diwangun
  • Sadaya titik pamulihan anu disimpen dina komputer anjeun bakal dibéréndélkeun sareng tanggal éta didamel sareng aplikasi anu nyababkeun titik pamulihan diciptakeun.
  • Urang tiasa mulangkeun sagala titik ditémbongkeun. Nanging, disarankeun pikeun mulangkeun titik anu terakhir, sabab éta sigana anu nyababkeun alesan kunaon Windows Update henteu jalan.

Reset komputer

ngareset jandéla

Pilihan terakhir anu urang tinggalkeun sok paling drastis sabab ngalibatkeun ngareset alat ti mimiti.

Sanaos Windows nawiskeun kami dua pilihan nalika ngareset komputer: Jaga file kuring y Miceun sadayana, disarankeun pikeun milih anu terakhir. Tangtosna, émut pikeun nyadangkeun sadaya file, gambar sareng dokumén anu anjeun hoyong simpen.

Pikeun mulangkeun komputer, urang kudu ngakses pilihan konfigurasi Windows ngaliwatan potong kompas keyboard Windows + i.

  • Salajengna, klik Update sareng kaamanan
  • Tungtungna, klik Pamulihan tur turutan sagala léngkah.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.