Nebo, aplikasi pikeun nyandak catetan dina Windows 10, gratis kanggo waktos terbatas

Sapertos toko aplikasi sanés sapertos Mac App Store, App Store atanapi Google Play, toko aplikasi Windows ogé rutin nawiskeun aplikasi pikeun diunduh gratis. Dina Windows News kami wartosan anjeun langsung ngeunaan sadaya tawaran anu sayogi. Dinten ayeuna giliran Nebo, aplikasi anu dirancang pikeun nyandak catetan ku tangan, kalayan dibantuan ku stylus, anu ngamungkinkeun urang pikeun narjamahkeun catetan urang siga anu notepad. Aplikasi ieu gaduh harga biasa 8,99 euro tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis.

Aplikasi ieu bakal sayogi gratis salami saminggu, janten upami dina waktos maca tulisan ieu, anjeun henteu ngagaduhan PC pikeun ngaunduh, anjeun tiasa ngalaksanakeunana kalayan tenang nalika anjeun ka bumi. Nebo mangrupikeun aplikasi catetan-catetan anu pangsaéna sareng ngamungkinkeun urang nyerat ku panangan, ngagambar atanapi ngan saukur corétan dina layar urang.

aplikasi ieu dirancang pikeun dianggo ku pulpén digital, janten upami anjeun teu gaduh, teu dipikaresep anjeun badé ngamangpaatkeunana. Tanpa gaduh Surface Pro, Surface Book atanapi alat sanés anu nawiskeun kami stylus, aplikasi ieu bakal ngagumbirakeun anjeun nalika nyerat atanapi ngagambar.

Nebo nganggo téknologi MyScript Interactive Ink, sayogi ti saprak sumping Windows 10 Anniversary Update. Sakali kami parantos nyandak anotasi, urang tiasa ngekspor hasilna ka Word atanapi ngirim ku email. Upami urang henteu ngagaduhan serat dokter, moal aya masalah nyaéta Word ngakuan sadaya catetan atanapi gambar anu urang candak.

Sajaba ti éta, Nebo ngamungkinkeun urang nganggo persamaan, skéma, pélor… Gagasan nalika nuju ngadamel transkripsi kelas anu kami hadir atanapi ngeunaan paguneman anu parantos kami catet. Nebo ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen sadaya catetan dina buku catetan anu béda sahingga urang tiasa aksés kana buku catetan iraha waé anu dipikahoyong sahingga tiasa konsultasi sareng sadaya catetan anu urang candak dugi ka ayeuna.

Unduh Nebo pikeun Windows 10 gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.