Ngalereskeun kagagalan aktivasina pikeun Microsoft Office 2013

01Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013 mangrupikeun salah sahiji suite kantor anu jumlahna seueur pangguna anu ayeuna aya, ieu janten alesan utamina seueur jalma nyobian nganggona ku cara sareng modalitas anu béda.

Sabab Microsoft Office 2013 Ieu mangrupikeun kantor kantor anu dibayar paling luhur di dunya (numutkeun seueur koméntar), pamekar na kedah nempatkeun larangan anu tangtu nalika éta sacara resmi diaktipkeun. Upami pangguna parantos ngahontal éta sareng henteu sasuai sareng prosedur na masing-masing, saur aktivasina moal pernah kajantenan. Bisi naon waé, jalma-jalma anu ngagaduhan hukum sacara sah parantos mendakan kasalahan dina aktivasina ieu, kaayaan anu sacara téoritis gampang pisan direngsekeun sareng kami bakal nunjukkeun dina tulisan ieu.

Éror aktivasina produk Office 2013

Aya sababaraha kaayaan anu sigana teu cocog sareng Microsoft, hal anu engkéna kedah dilereskeun ku masing-masing pangguna sistem operasi na sareng, masing-masing produk na. Jalma anu parantos ngadaptar kasalahan nalika aktip Microsoft Office 2013 nunjukkeun yén éta tiasa dilereskeun tina éditor Registri nyalira, nuturkeun léngkah ieu di handap:

kantor
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha terang versi Microsoft Office anu kuring anggo
  • Kami ngalakukeun kombinasi konci Win + Sunda
  • Dina rohangan kami nyerat: regedit32.exe sareng urang pencét konci na Entrar.
  • Saatos ayana di Windows Registry Editor, ayeuna urang ngan ukur kedah milari konci anu pas pikeun ngabenerkeun masing-masing.

aktivator Kantor 2013

kantor kasalahan aktivasina produk 2013

Gambar anu parantos ditempatkeun sateuacanna nunjukkeun tempat sareng lokasi dimana urang kedah angkat pikeun menerkeun nilai konci éta, DWord anu kedah ngagaduhan nilai "1" (éta tiasa dina "0"), anu kasalahanna bakal sacara praktis direngsekeun Microsoft Office 2013, écés kedah nampi parobihan dina unggal windows supados perobihanana leres didaptarkeun.

Aktipkeun Office 2013 dina Windows 10

aktipkeun kantor 2013 dina windows 10

Prosés pikeun aktipkeun Office 2013 dina Windows 10 Éta sami sareng anu kakeunaan dina kasus anu saacanna. Hiji-hijina bédana nyaéta dina cara anjeun aksés kana rédistén régistri dina Windows 10, tapi kami bakal nyaritakeun kumaha cara na dina tautan anu urang tinggalkeun anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana masang driver MTP ka Windows 10

Upami anjeun ngagaduhan lisénsi asli pikeun suite kantor Microsoft, anjeun moal butuh Aktivator Kantor 2013 kusabab jenis perangkat lunak ieu ngan ukur dianggo upami anjeun parantos ngaunduh program pikeun gratis sareng teu mayar kanggo nganggo éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Philip Lopez Salazar cenahna

    Saé pisan, éta tiasa dianggo sampurna, hatur nuhun pisan… ..

    1.    Rodrigo Pacheco cenahna

      Kuring bagja pisan yén anjeun parantos ngatasi éta Felipe. Hatur nuhun kana kunjungan anjeun.

  2.   metalonso cenahna

    Abdi intenet nyerat rédedit éta tapi henteu nampi éta nyarios ka kuring windows moal tiasa mendakan file éta ... pastikeun nami na ditulis leres sareng cobian deui

  3.   Victor Seville cenahna

    Leres, katingalina mah sami, kuring milari deui sacara manual, anjeun lebet exporarodor anjeun sareng di sana anjeun nempatkeun rédedit, janten tétéla kuring milarian sadayana sareng tungtungna FEATURE_LOCALMACHINE_LOCKDOWN henteu muncul ...

    FEATURE_BROWSER_EMULATION sareng FEATURE_NINPUT_LEGACYMODE nembongan ...

  4.   luis cenahna

    Kuring ngalakukeun sagala léngkah dina anu terakhir éta kaluar desimal, héksimalimal tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring

  5.   balsem cenahna

    Hello.

    Kuring nuturkeun prosésna, tapi kuring gaduh dua kakurangan:
    - teu aya anu némbongan dina nami DWORD
    - Sareng anu ngagaduhan nami kalayan kecap, parantos ngagaduhan nomer 1. Naon deui, aranjeunna sadayana parantos gaduh nomer 1.