Naha kuring ngan ukur tiasa ningali poto nalika nyambungkeun iPhone ka PC kuring?

iPhone nyambung ka Windows PC

Dina sababaraha kasempetan, anjeun panginten badé nyambungkeun telepon sélulér anjeun kana komputer pikeun nyingkronkeun sababaraha file atanapi inpormasi ti éta. Nalika ngalakukeun ieu dina komputer Windows mana waé, upami éta mangrupikeun alat Android, biasana henteu aya masalah sareng sadaya file tina panyimpenan internal sareng kartu SD ditampilkeun, upami aya, tapi eIeu mangrupikeun hal anu henteu kajantenan ku Apple iPhones.

Sabalikna, upami anjeun ngaksés iPhone ngalangkungan panjelajah file Windows, pas disambungkeun ngalangkungan kabel transfer data anu cocog kana komputer, anu leres nyaéta ngan ukur poto anu terakhir disimpen anu ditingalikeun. Kusabab alesan anu sami ieu, kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa nyingkronkeun file sareng data dina telepon ios anjeun sareng PC Windows dina dua cara anu béda.

Janten anjeun tiasa ningali sadaya file dina iPhone anjeun dina komputer Windows anjeun

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dina hal ieu kanyataan yén ukur poto panganyarna anu ditingalikeun sareng kontén na henteu tiasa ditambihan kana telepon tiasa rada ngaganggu dina sababaraha kasus, anu ngajantenkeun seueur pangguna nyobian milarian alternatif. Dina hal ieu, anu paling disarankeun pikeun mindahkeun file sareng data nyaéta dua: masang iTunes dina komputer Windows sareng nyingkronkeun dokumén ngalangkungan kabel USB, atanapi nganggo iCloud pikeun ngakses data anu paling penting dina iPhone anjeun dina awan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara mulangkeun iPhone, iPad atanapi iPod touch tina komputer Windows

Akses iPhone anjeun liwat kabel ku cara masang iTunes dina Windows

iTunes

Sakumaha urang disebatkeun, Upami anjeun hoyong tiasa aksés sareng ngarobih file dina alat sélulér anjeun, anjeun kedah masang iTunes dina PC. Ieu kawilang saderhana, sareng tiasa dilakukeun ti Microsoft Store upami anjeun gaduh Windows 10 atanapi versi salajengna, atanapi langsung ti halaman wéb Apple upami anjeun ngagaduhan Windows 8 atanapi vérsi anu langkung lami tina sistem operasi Microsoft.

Unduh iTunes pikeun Windows gratis ti Microsoft Store ...

Alesan naha anjeun kedah masang program dina komputer henteu aya hubunganana sareng musik: ti saprak iPod ogé sumping ngahijikeun parangkat lunak sareng supir anu diperyogikeun pikeun ngendalikeun produk Apple tina Windows, tangtosna kalebet iPhone.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu kumaha anjeun tiasa masang iTunes dina komputer Windows 10

Ku cara kieu, sanajan anjeun kedah nganggo antarbeungeut manajemén aplikasi éta sorangan pikeun tiasa ngakses eusi iPhone anjeun, sareng anjeun moal tiasa ngaksés sadaya data tina panjelajah file Windows sabab éta kajantenan sareng alat sanésna, kaleresan éta henteu rumit teuing pikeun dianggo, ngamungkinkeun inpormasi anu cocog janten gampang disingkronkeun antara iPhone sareng Windows PC.

Anggo iCloud kanggo ngakses inpormasi anu paling penting dina iPhone anjeun

iCloud

Cara séjén pikeun ngakses inpormasi anu paling penting dina iPhone anjeun tina Windows PC nyaéta nganggo iCloud, awan Apple. Pikeun ieu, penting, anu mimiti, parios dina setélan ios telepon anu data sapertos poto, video atanapi file disingkronkeun ku méga Apple, upami éta moal mungkin pikeun ngaksésna tina komputer anjeun.

Kalayan ieu dina pikiran, dina hiji sisi anjeun tiasa install klien iCloud pikeun Windows gratis, anu data na bakal disingkronkeun langsung sareng komputer sareng anjeun bakal tiasa ngakses nalika anjeun meryogikeunna. Sareng di sisi anu sanésna, hiji pilihan pikeun diperhatoskeun upami éta mangrupikeun hal anu khusus aksés ti iCloud.com, sabab ku nempatkeun ID Apple sareng kecap akses anjeun anjeun tiasa ngakses inpormasi anu disimpen dina méga tanpa aya masalah.

Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang iCloud dina Windows gratis

Nalika anjeun parantos aksés kana platform, anjeun bakal ningali kumaha sababaraha data iPhone tiasa diaksés, kalebet poto sareng video dina aplikasi poto, dokumén dina iCloud Girang sareng seueur langkung seueur inpormasi sapertos kontak, catetan, almenak atanapi bahkan email Apple upami anjeun parantos ngaaktipkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.