Ieu kumaha anjeun tiasa nganonaktifkeun pitur fitur alat kuring dina Windows 10

Milarian alat abdi

Utamana dina laptop atanapi tablet anu aya dina sistem operasi Windows 10, aya fungsi anu tiasa manpaat pisan dina kaayaan darurat: mendakan alat kuring. Hatur nuhun ka éta, upami anjeun kaleungitan komputer dina sababaraha waktos nganggo konéksi Internét, anjeun bakal tiasa mendakannana jarak jauh supados tiasa nga-recover deui, anu tiasa ngahemat anjeun ti waktos ka jaman.

Nanging, sanés emas sadayana anu bersinar. Pikeun ngagunakeun fungsi ieu, data lokasi komputer anjeun dikirim ka sérver Microsoft, sareng upami contona anjeun gaduh komputer desktop anjeun panginten henteu resep kana kajadian ieu, tapi upami anjeun ngonpigurasikeun Windows sacara standar, kamungkinan anjeun ngagaduhan pungsi ieu dina komputer anjeun.

Kumaha nganonaktipkeun Find My Device dina Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, upami anjeun hoyong ngirangan ngirim data ka Microsoft, kamungkinan anjeun resep nganonaktipkeun fungsi ieu, sanaos kanyataanna anjeun kedah émut yén dina sababaraha kasempetan éta tiasa mangpaat pisan.

Janten kitu, pikeun mareumanana anjeun kedah mimitina aksés setélan alat, hal anu tiasa anjeun laksanakeun nganggo jalan pintas ménu Start, atanapi ku mencét Win + I dina keyboard komputer anjeun. Teras dina ménu utami, pilih pilihan "Anyarkeun sareng kaamanan".

Teras di belah kénca pilih "Milarian alat kuring", dimana sadaya detil anu aya hubunganana sareng fungsi ieu bakal ditayangkeun, sapertos halaman wéb anu badé dianggo atanapi inpormasi ngeunaan karusiahan. Anjeun kedah perhatoskeun yén di luhur éta nunjukkeun yén fungsina diaktipkeun sareng, upami kitu, anjeun kedahna pencét dina tombol "Robah" teras salajengna, pupus centang "Simpen périodik lokasi alat kuring" di drop-down.

Pareuman bewara tina aplikasi dina Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha mareuman bewara pikeun aplikasi dina Windows 10

Pareuman Pilarian Alat Kuring dina Windows 10

Sakali perobihanana dilakukeun, saatos sababaraha detik anjeun bakal ningali kumaha épéktipna mendakan alat kuring parantos ditumpurkeun lengkep dina komputer Windows 10 anjeun, sareng éta bakal dieureunkeun sacara berkala ngirim data lokasi anjeun ka sérver Microsoft.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.