Janten anjeun tiasa ngaduruk gambar ISO naon waé kana USB stick ku Rufus

USB pendrive

Upami anjeun badé masang sistem anu sanés dina komputer anjeun, ngalereskeunana atanapi hal anu sami, anjeun panginten kedah nganggo gambar dina format ISO pikeun boot komputer anjeun ti éta sahingga tiasa ngahontal éta. Sareng, dina aspék ieu, sanaos leres yén dina vérsi Windows anu pangénggalna dimungkinkeun pikeun masang file ISO tanpa masang nanaon, hal anu pang gunana biasana pikeun ngabakar gambar dina médium luar.

Dina pilihan ieu, anjeun tiasa langsung kaduruk gambar ISO kana disk (CD / DVD) tanpa kedah masang program naon waé, tapi nyatana nyaéta yén anu anjeun pikahoyong nyaéta nyepetkeun prosésna, atanapi anjeun henteu ngagaduhan drive optik dina komputer anjeun, alternatif pangbasajanna anjeun tiasa nganggo nyaéta ngaduruk ISO dina USB stick, sareng cara anu paling gampang nyaéta nganggo Rufus pikeun éta.

Kumaha cara ngaduruk gambar ISO kana USB stick di Windows nganggo Rufus

Dina hal ieu, aya tilu hal anu anjeun kedah pikeun ngalaksanakeun prosésna: gambar ISO anu anjeun badé bakar, pendrive USB (kami nyarankeun Teu aya produk anu kapendak., anu ngamungkinkeun pikeun nyepetkeun pamasangan sareng nyingkahan masalah), sareng tungtungna Parangkat lunak Rufus, sayogi diunduh gratis ti halaman wéb resmi na (Anjeun tiasa nganggo vérsi standar atanapi vérsi portabel tanpa masalah).

Sakali dina layar awal Rufus, anjeun kedah sambungkeun drive USB anu anjeun badé ngaduruk gambar ISO, sareng pastikeun anjeun parantos milih dina bagian alat anu badé dianggo. Engké, dina bagian tina "Pilihan boot", anjeun kedah milih file ISO kanggo dianggo tina komputer anjeun, sareng sadaya pilihan sanés kedah otomatis réngsé, sanaos anjeun tiasa ngarobih setélan sesuai kahoyong upami anjeun hoyong.

Kaduruk gambar ISO kana iteuk USB nganggo Rufus

Cakram (CD / DVD)
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaduruk gambar ISO ka disk (CD / DVD) tanpa masang nanaon dina Windows 10

Tungtungna, anjeun ngan ukur bakal gaduh pencét dina tombol mimiti sareng prosés na bakal dimimitian. Émut yén éta bakal nunjukkeun anjeun sababaraha peringatan upami pamasangan perangkat lunak tambahan diperyogikeun, atanapi aya masalah. Anjeun ngan kedah maca gera sareng pilih setélan anu disarankeun langsung ku Rufus pikeun tiasa ngaduruk ISO dina pendrive anjeun tanpa masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.