Kumaha ngarobih sareng ngonpigurasikeun tanda tangan email di Outlook Online

Tanda tangan dina Outlook

Sakumaha seueur anjeun terang, Microsoft parantos pinuh ngorbankeun dirina pikeun ningkatkeun otomatisasi kantor sareng platform manajeménna ngalangkungan awan, anu sababaraha taun ka pengker katingalina sakedik langkung ti hiji odyssey anu ampir teu mungkin, éta parantos janten seueur aplikasi anu leres-leres fungsina tina wéb. . Salah sahiji aplikasi anu nembe dirobih nyaéta Outlook, janten pangurus email wéb lengkep kalayan fungsionalitas tingkat propésional. Éta pastina moal janten gaganti vérsi Office of Outlook, tapi éta padamelan. Salah sahiji hal anu masarakat umum nyerah dina email nyaéta tandatangan HTML, Kami nunjukkeun anjeun kumaha cara gampang ngatur éta pikeun Outlook.

Mimiti, kami anggap yén kami gaduh akun Microsoft anu aya hubunganana sareng "@hotmail" atanapi "@live", nanging, émut yén Outlook dina versi online na ayeuna ogé ngamungkinkeun mail POP sareng IMAP. Sakali dina email kami kami bakal angkat ka katuhu luhur pikeun mencét dina gear anu bakal muka menu turunJanten urang milih konfigurasi na.

Panel Pilihan Outlook

Sakali dipilih, halaman konfigurasi bakal dibuka, sareng pilihan anu teu aya tungtungna anu bakal ngajantenkeun sesah pikeun urang mendakan bagian tandatangan. Kami milih pilihan "Surat" sareng urang ampir dugi ka tungtungna, ka bagian tanda tangan, sapertos anu aya dina poto indikatif. Kantun di belah katuhu urang bakal mendakan kotak tanda tangan urang, urang tiasa ngadamel tandatangan nyalira dina téks polos, atanapi nganggo tanda tangan HTML anu parantos kami nyiapkeun. Upami anjeun henteu terang naon tanda tangan HTML, éta tandatangan anu kalebet poto sareng elemen sanésna, kami bakal mendakan seueur jasa pikeun nyiptakeun tandatangan perusahaan sareng HTML dina internét gancang hatur nuhun kana pamilarian Google.

Pilihan Outlook

Éta pastina henteu seueur teuing misteri, tapi Microsoft nyumput sakedik dina panel pilihan Outlook, janten, anjeun parantos terang naon pilihan tandatanganana, sareng upami anjeun henteu nganggo éta, émut yén rada saé dilebetkeun tandatangan anu saé dina email anjeun, utamina upami anjeun sering ngagunakeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.